aqua-jewel

Εγκρίθηκαν τα αποτελέσματα του ανοικτού, δημόσιου, διεθνούς μειοδοτικού διαγωνισμού για την εξυπηρέτηση της δρομολογιακής γραμμής ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΚΥΘΗΡΑ – ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ – ΚΙΣΣΑΜΟΣ και επιστροφή, ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΚΥΘΗΡΑ – ΚΙΣΣΑΜΟΣ και επιστροφή, ΓΥΘΕΙΟ – ΚΥΘΗΡΑ – ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ – ΚΙΣΣΑΜΟΣ και επιστροφή και ΓΥΘΕΙΟ – ΚΥΘΗΡΑ και επιστροφή.

Για τους επόμενους μήνες, μέχρι και τον Οκτώβριο του 2023 το F/B “Aqua Jewel” θα επιχειρεί στις επιδοτούμενες γραμμές που δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα, συνδέοντας τα νησιά μας με τον Πειραιά, την Πελοπόννησο και την Κρήτη. Σημειώνεται ότι για πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια, καθιερώνεται η δεύτερη σύνδεση ανά εβδομάδα των Κυθήρων και της Κρήτης με το Γύθειο, κάτι που προκαλεί ενθουσιασμό στους κατοίκους αλλά και τους επαγγελματίες του τουρισμού στα νησιά μας.

Το συνολικό ύψος της επιδότησης του κράτους προς την εταιρεία αγγίζει τα €7,3 εκατομμύρια κατ’ έτος.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού έχουν ως εξής:

ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΚΥΘΗΡΑ – ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ – ΚΙΣΣΑΜΟΣ και επιστροφή, με την εκτέλεση ενός δρομολογίου την εβδομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της δρομολογιακής περιόδου με δυνατότητα προσέγγισης σε ενδιάμεσους λιμένες, έναντι μισθώματος πενήντα χιλιάδων εννιακοσίων πενήντα ευρώ (50.950,00 ευρώ), μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., ανά πλήρες δρομολόγιο.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΚΥΘΗΡΑ – ΚΙΣΣΑΜΟΣ και επιστροφή, με την εκτέλεση ενός δρομολογίου την εβδομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της δρομολογιακής περιόδου με δυνατότητα προσέγγισης σε ενδιάμεσους λιμένες, έναντι μισθώματος σαράντα πέντε χιλιάδων τετρακοσίων δέκα ευρώ (45.410,00 ευρώ), μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., ανά πλήρες δρομολόγιο.

ΓΥΘΕΙΟ – ΚΥΘΗΡΑ – ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ – ΚΙΣΣΑΜΟΣ και επιστροφή, με την εκτέλεση ενός δρομολογίου την εβδομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της δρομολογιακής περιόδου, έναντι μισθώματος τριάντα χιλιάδων πεντακοσίων πενήντα ευρώ (30.550,00 ευρώ), μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., ανά πλήρες δρομολόγιο.

ΓΥΘΕΙΟ – ΚΥΘΗΡΑ και επιστροφή, με την εκτέλεση ενός δρομολογίου την εβδομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της δρομολογιακής περιόδου, έναντι μισθώματος δεκατεσσάρων χιλιάδων διακοσίων σαράντα ευρώ (14.240,00 ευρώ), μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., ανά πλήρες δρομολόγιο.

Η συναφθείσα σύμβαση ισχύει για το χρονικό διάστημα μέχρι και την 31/10/2023 και δύναται να παρατείνεται για χρονικό διάστημα μέχρι και τέσσερις μήνες.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

19 − five =