Σοβαρά ερωτηματικά προκύπτουν από νέο βίντεο από το Πέραμα για τα όσα ανέφερε η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την αιματηρή καταδίωξη, όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπήρξαν πάνω από 30 πυροβολισμοί και που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του άοπλου 20χρονου οδηγού του κλεμμένου οχήματος και τον τραυματισμό ανηλίκου που επέβαινε στο όχημα.

Συγκεκριμένα, σε νέο βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στο φως η “Καθημερινή” ακούγεται συνομιλία, μετά το τέλος της καταδίωξης, όπου αναφέρεται χαρακτηριστικά:

“Ποιος έχει τραυματιστεί, συνάδελφος; – Αρνητικός, κέντρο”.

Αμέσως μετά ακούγεται ένας από τους αστυνομικούς που βρέθηκαν στο σημείο να ρωτάει τους υπόλοιπους: “Οι συνάδελφοι είναι όλοι καλά;”, για να ακολουθήσουν πολλές φωνές “ναι, ναι”. Στη συνέχεια αναφέρεται ότι “γκρέμισαν 3 υπηρεσιακά οχήματα, 5, άκυρο 5” αλλά και ότι “δεν υπάρχει τραυματίας συνάδελφος”.

“Έχει τραυματιστεί και ο άλλος;” ακούγεται να ρωτάει κάποιος από τους αστυνομικούς για να πάρει την απάντηση “χέρι, χέρι” (αναφέρονται προφανώς στον ανήλικο).

Κέντρο έχουν τραυματιστεί οι δράστες, έχουμε 5 μηχανές σε παράσυρση, σύντομα 2 ασθενοφόρα κέντρο” ακούγεται ακόμα στο βίντεο.

Σε κάθε περίπτωση προκαλεί ερωτηματικά το γεγονός ότι αμέσως μετά το συμβάν οι αστυνομικοί επιβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχουν μεταξύ τους τραυματίες αλλά μερικές ώρες αργότερα, η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το συμβάν αναφέρει ότι “οι δράστες πραγματοποίησαν κίνηση όπισθεν και εμβόλισαν πέντε δίκυκλα Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. τραυματίζοντας συνολικά εφτά αστυνομικούς”.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

four × three =