Έχει ανακοινωθεί η ταινία Indiana Jones 5, η οποία θα προβληθεί στις 30 Ιουνίου 2023. Θα έχει εκτός του Harrison Ford νέα πρόσωπα τους Boyd Holbrook (Logan), Shaunette Renée Wilson (The Resident, Black Panther), Phoebe Waller-Bridge του Fleabag, Mads Mikkelsen, Antonio Banderas.

Πριν καιρό είχαμε την μεγάλη έκπληξη, μιας και μετά από 4 ταινίες που σκηνοθέτησε, είχαμε την αποχώρηση του Steven Spielberg, ο οποίος δεν θα είναι πίσω από την καρέκλα αλλά μόνο σαν παραγωγός για το Indiana Jones 5 και την θέση του παίρνει ο James Mangold (Ford v. Ferrari). Αποκαλύφθηκε πλέον πως η ταινία θα εκτυλίσσεται στο 1969 εκεί όπου ο Indiana Jones για μια ακόμα φορά θα τα βάλει με τους ναζί. Θα ξεκινάει μάλιστα από το 1944, με τον Harrison Ford σε πιο νεαρή ηλικία μέσα από την μέθοδο του de aging.

Tο πρώτο trailer προβλήθηκε πριν καιρό στο D23 Expo με τον Harrison Ford να είναι συγκινησιακά φορτισμένος και μάλιστα δήλωσε πως ο κόσμος θα είναι υπερήφανος με τα όσα θα δει, ενώ για τον ίδιο αποτελεί ένα τέλος εποχής σε μια ταινία που θα προσφέρει πολλά συναισθήματα στους θεατές, με την ιστορία να είναι εντυπωσιακή και γεμάτη… ψυχή.

Πριν λίγο καιρό, ο συνθέτης John Williams (ο οποίος σταματάει με την συγκεκριμένη ταινία) είχε δηλώσει στο Associated Press ανέφερε πως η επερχόμενη ταινία για τον Harrison Ford θα αποτελέσει την τελευταία όχι μόνο στο franchise αλλά και στην καριέρα του. Βέβαια ο Williams μπερδεύτηκε με το γεγονός πως ο Ford έχει αναφέρει πως είναι η τελευταία Indiana Jones ταινία που θα κάνει, ωστόσο εκτός από δυο σειρές που γυρίζει αυτό το διάστημα, δεν υπάρχει κάποια άλλη ταινία στην οποία έχει ανακοινωθεί.

Μένει να δούμε αν θα ισχύσει αυτό (ή αν ο ηθοποιός έχει εκμυστηρευτεί στον συνθέτη κάτι που δεν γνωρίζουμε) και σίγουρα μια τελευταία ταινία Indiana Jones θα είναι ιδανική για το κλείσιμο της καριέρας του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

eighteen + 11 =