Με επιστολή του προς την ΕΛΤΑ ΑΕ – Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής & Νήσων ο Δήμαρχος Θήρας κ. Αντώνης Σιγάλας διαμαρτύρεται για την αδικαιολόγητη και άδικη -όπως αναφέρεται- απόφαση διακοπής της λειτουργίας του γραφείου του Οργανισμού στο μεγαλύτερο χωριό των Κυκλάδων το Εμπορείο. Η επιστολή δημοσιεύθηκε σήμερα στο NAXOS PRESS.

Το γραφείο στεγάζεται σε κτίριο που είχε παραχωρηθεί για το σκοπό της λειτουργίας του από το Δήμο Θήρας και με αυτή την απόφαση οι κάτοικοι του Εμπορείου στερούνται μια υπηρεσία πολύ σημαντική.

Ο κ. Σιγάλας, ζητά από την Κυβέρνηση, τους Βουλευτές του νομού και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου να παρέμβουν προς τη Διοίκηση των ΕΛΤΑ και να την υποχρεώσουν να αναθεωρήσει την απόφασή της.

Ακολουθεί η επιστολή του κ. Α. Σιγάλα

 

Άνω κάτω το Εμπορείο μετά την απόφαση των ΕΛΤΑ να κλείσουν το ταχυδρομείο στο μεγαλύτερο χωριό της Σαντορίνης

Το Santorini Press αναφέρει στο ρεπορτάζ του ότι: Την αποφασιστικότητά τους να διασφαλίσουν την λειτουργία του γραφείου ΕΛΤΑ (ταχυδρομείου) στο χωριό τους θα δείξουν την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 11:00 οι κάτοικοι του Εμπορείου, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν στην κεντρική πλατεία του χωριού τους.

Μετά την απόφαση του ΔΣ των ΕΛΤΑ να κλείσει το γραφείο Εμπορείου σήμανε συναγερμός στο μεγαλύτερο χωριό της Σαντορίνης αλλά και σε όλους τους φορείς του νησιού.
Άμεσα ο νέος Δήμαρχος Θήρας κ. Ζώρζος ενημέρωσε όλους τους Βουλευτές του Νομού από τους οποίους ζήτησε να κινητοποιηθούν άμεσα, προκειμένου να μην κλείσει το ταχυδρομείο στο Εμπορείο.

Ταυτόχρονα η νέα πρόεδρος του Εμπορείου ζήτησε από τον τωρινό πρόεδρο να συναντηθούν μαζί με όλα τα συμβούλια (παλιά και νέα) προκειμένου  να αποστείλουν  έγγραφο προς τα ΕΛΤΑ με κοινοποίηση σε όλους τους φορείς με το οποίο να ζητούν την συνέχιση της λειτουργίας του Ταχυδρομείου.

Σημειώνουμε ότι στο παρελθόν είχε δημιουργηθεί και πάλι πρόβλημα που όμως επιλύθηκε μετά από  παρέμβαση του Έπαρχου Θήρας κ.Δαρζέντα ο οποίος μίλησε στο τοπικό κανάλι σήμερα για το θέμα.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

19 − 18 =