Η Αντέλ επιστρέφει με νέο τραγούδι, το πρώτο μετά το άλμπουμ του 2015 «25», δίνοντας μια πρώτη γεύση με ένα βίντεο κλιπ από το κομμάτι «Easy On Me».

Διάσημη για τις μπαλάντες της όπως το «Hello» και το «Someone Like You», η ταλαντούχα καλλιτέχνις, με τα 15 βραβεία Grammy, ανέβασε την Τρίτη σε ένα ασπρόμαυρο βίντεο λίγων δευτερολέπτων στους λογαριασμούς της Twitter και Instagram, με την λεζάντα «Easy On Me – 15 Οκτωβρίου», παραπέμποντας στην επίσημη παρουσίαση του.

Στο βίντεο διακρίνεται η τραγουδίστρια καθώς οδηγεί, να βάζει μια κασέτα, να ανεβάζει την ένταση του ήχου, να ελέγχει τον πίσω καθρέπτη και στη συνέχεια να απομακρύνεται. Την ίδια ώρα ακούγεται απαλή μουσική πιάνου ενώ παρτιτούρες φεύγουν από το παράθυρο του αυτοκινήτου που είναι γεμάτο από τα υπάρχοντα της.

Η Αντέλ κυκλοφόρησε το τελευταίο της άλμπουμ με τίτλο «25» τον Νοέμβριο του 2015, κατακτώντας την κορυφή των τσαρτ σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ κέρδισε και το βραβείο Grammy για το άλμπουμ της χρονιάς.

Τις τελευταίες ημέρες, οι θαυμαστές της έκαναν εικασίες στο διαδίκτυο σχετικά με το αν η Βρετανίδα τραγουδίστρια πρόκειται να κυκλοφορήσει νέο τραγούδι, βλέποντας τον αριθμό «30» να κάνει μυστηριωδώς την εμφάνιση του στις προσόψεις κτηρίων σε όλο τον κόσμο.

Όσο για τους τίτλους των προγούμενων άλμπουμ, «19» – «21» – «25», αυτοί όλοι έκαναν αναφορά στην ηλικία της Αντέλ.

Να σημειωθεί πως η προώθηση του νέου άλμπουμ θα γίνει μέσα από συναυλία που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από μεγάλο δίκτυο ή πλατφόρμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

eleven − six =