school-maketa
φωτογραφία αρχείου

Την ανέγερση ενός νέου σχολικού κτηρίου προωθεί ο Δήμος Κυθήρων στο γεωγρααφικό κέντρο του νησιού. Αυτό αποκαλύπτει η εφημερίδα Κυθηραϊκά (φύλλο Ιουλίου Αυγούστου αρ. 370) η οποία επικαλείται έγγαφο του Δήμου Κυθήρων που εστάλη στους Συλλόγους Γονέων και τη Σχολική Επιτροπή για να γνωμοδοτήσουν. Σύμφωνα με αυτό το έγγραφο ο Δήμος Κυθήρων αποφάσισε να προτείνει την ανέγερση νέου σχολικού κτηρίου για Δημοτικό Σχολείο το οποίο πρόκειται να γίνει στο κέντρο του νησιού και να εγκαταλειφθεί η προσπάθεια για ανέγερση ενός σχολείου στο νότο και ενός στο βορρά.

Όπως ανέφεραν στο φύλλο Ιουλίου – Αυγούστου τα «Κυθηραϊκά», ο Σύλλογος Γονέων του Δημοτικού Σχολείου στον Ποταμό έχει απαντήσει θετικά στο Δήμο και αναμένεται η απάντηση του Συλλόγου του νότου (Καρβουνάδες – Χώρα).

Δεν έχει δώσει επίσημη απάντηση ακόμη ο Σύλλογος Ποταμού

Σε ενημέρωση που είχαμε σήμερα από τη γραμματέα του Συλλόγου Γονέων Δημοτικού Σχολείου Ποταμού, κ. Χλόη Καμπέρου, μας διατυπώθηκε ότι ο σύλλογος δεν έχει απαντήσει ακόμη επίσημα. Μάλιστα ο σύλλογος έχει στείλει σχετική διευκρινιστική επιστολή στην εφημερίδα «Κυθηραϊκά».

 

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

three × five =