Σε καταστολή, στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο παρουσιαστής, ο οποίος ταλαιπωρείται από το καλοκαίρι από ένα πρόβλημα στον προστάτη, εισήχθη στο νοσοκομείο και όλα έδειχναν ότι θα έπαιρνε εξιτήριο. Δυστυχώς όμως, παρουσίασε έντονο τρέμουλο και σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα, γεγονός που ανάγκασε τους γιατρούς να τον διασωληνώσουν.

Οι εξετάσεις του παρουσιαστή, σύμφωνα με τον Alpha, έδειξαν υγρό στους πνεύμονες και η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή. Στο πλευρό του είναι η σύζυγός του Έλενα Μαστραγγελή και ο γιος του, Στέργιος.

Δύσκολες ώρες περνά ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση, την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την Ναταλί Κάκκαβα στην εκπομπή «Όλα γκουντ». Ο αγαπημένος μουσικός και παρουσιαστής είχε έντονους πόνους και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Θυμίζουμε, ότι στις αρχές του χρόνου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε εισαχθεί στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, αφού η υγεία του είχε επιβαρυνθεί σημαντικά μετά το θάνατο του αδελφού του, Θάνου Μικρούτσικου.

Ο ίδιος, σε συνέντευξή του, είχε αποκαλύψει πως από την υπερβολική στεναχώρια παλιότερα είχε πάθει μία ίωση και εν συνεχεία πνευμονικό οίδημα. Όπως είχε δηλώσει, είχε χάσει την αναπνοή του κι αν δεν ήταν ο γιος του να τον σώσει, δεν ξέρει που θα ήταν αυτή τη στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

four × four =