Δελτίο Τύπου εξέδωσε μόλις το μεσημέρι της Τετάρτης 12 Ιουλίου ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κυθήρων-Αντικυθήρων Ανάργυρος Σοφίος επιφυλάσσοντας σκληρή κριτική στην Δημοτική Αρχή. Διαβάστε παρακάτω:

«Την Δευτέρα 10/07/2023 παρευρέθηκα στο Δημαρχείο Κυθήρων και παρακολούθησα την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ως ενεργός πολίτης.

Άκουσα τον αντιδήμαρχο κ. Κομηνό να λέει: έχω και έχουμε κάνει λάθη. Τον αντιδήμαρχο κ. Ζαντιώτη να απαντά σε ερωτήματα της αντιπολίτευσης τονίζοντας πως δεν ήταν υπεύθυνος για την ύδρευση και τα 9 χρόνια εξουσίας της Δημοτικής Αρχής. Τις τελευταίες μέρες πληθώρα καταγγελιών από κατοίκους των Κυθήρων για έλλειψη νερού. Και πολλοί οικισμοί που έχουν (ακόμα) νερό βγαίνει σε καφέ χρώμα. Μαζί με όλα αυτά, οι επισκέπτες μας ψάχνουν τα διαφημιζόμενα νερά στο Μυλοπόταμο – ναι αυτά που εξαφανίστηκαν μετά τις γεωτρήσεις σας – και προκλητικά αδιαφορείτε καταστρέφοντας αυτό το χωριό στολίδι για τον τόπο μας. Τουλάχιστον εμείς προτείνουμε κάτι. (https://kythera.news/anargyros-sofios-moy-klevete-mia-psifo-kyrie-charchalaki/). Μα επιτέλους κύριε Χαρχαλάκη ζητηστε μας μια συγνώμη. Όχι για τα σοβαρότατα προβλήματα που αδυνατείτε να επιλύσετε αλλά για την ανεπάρκεια σας. Αναλάβετε έστω μια φορά την ευθύνη σας. Μας λέτε για προϋπολογισμούς και μελέτες, για υποδομές και ανάπτυξη και εμείς σας μιλάμε για βασικές ανάγκες. Μην απορείτε λοιπόν γιατί διεκδικούμε τον δήμο.

Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους του δήμου μας που δουλεύουν νυχθημερόν, και έχουν επωμιστεί το βάρος της έλλειψης στρατηγικής και προγραμματισμού της Δημοτικής Αρχής.

Σοφίος Ανάργυρος.
Υποψήφιος Δήμαρχος Κυθήρων-Αντικυθήρων»

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

eighteen + nineteen =