alati-kythiron

Σε ανακοίνωση για την πώληση του αλατιού Κυθήρων σε όλες τις λαϊκές αγορές του νομού Αττικής, προέβη η Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Η Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων και Αντικυθήρων ανακοινώνει ότι μετά από επίμονες παρεμβάσεις μας, επετράπη τελικά η πώληση του αλατιού, ακατέργαστου και μη συσκευασμένου, σε ΟΛΕΣ τις λαϊκές αγορές του Νομού Αττικής.

Το θέμα προέκυψε όταν προ ημερών δεν επετράπη η πώληση, σε παραγωγό αλατιού από τον επόπτη λαϊκής αγοράς του Πειραιά. Αυτονόητο είναι, ότι δεν είναι επιτρεπτή καμμία πρόσμιξη και για το λόγο αυτό θα γίνονται σχετικοί έλεγχοι.

Ενημερωθήκαμε για το συμβάν και μετά από σχετικές συναντήσεις μας και επαφές, επετεύχθη το θετικό αποτέλεσμα, κάνοντας έτσι ευρύτερα γνωστά τα προϊόντα του νησιού μας, προσελκύοντας και με αυτό τον τρόπο επισκέπτες, όπως συνέβη και στο Πανηγύρι της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας, όπου υπήρξε πρωτοφανή προσέλευση κόσμου μετά την ανακοίνωση-ενημέρωση που έγινε ευρύτερα μέσω των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών της Λακωνίας 97,2 FM και 88,8 FM.

Ο Πρόεδρος

Ευάγγελος Βενάρδος

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

nine − seven =