melidoni-kythira

Σε ανακοίνωση προέβη σήμερα η Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων και Αντικυθήρων για τα φλέγοντα θέματα του κάμπινγκ Καψαλίου, τις τουαλέτες και το ιδιοκτησιακό των παραλιών. Διαβάστε παρακάτω:

Ανακοίνωση

Η Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων και Αντικυθήρων ανακοινώνει σε συνέχεια της ανακοίνωσης με την οποία γνωστοποιήθηκαν νομικές ενέργειες σε βάρος του Δασαρχείου Πειραιά, μας δόθηκε πριν λίγες ημέρες η έγκριση για το κάμπινγκ Καψαλίου και για τις τουαλέτες στο Χαλκό, προκειμένου να προχωρήσουμε στην έκδοση οικοδομικών αδειών και στη συνέχεια στις εργασίες.

Για τις τουαλέτες στο Μελιδόνι δεν είναι μέχρι τώρα δυνατή η ανεύρεση ιδιοκτησίας της Εγχωρίου. Καταπάτηση οικοπέδου που επί δεκαετίες οι ιδιοκτήτες απουσιάζουν στο εξωτερικό δεν γίνεται από την Εγχώριο, διότι καθήκον μας πέραν από την Δημόσια Περιουσία είναι και η προστασία της ιδιωτικής. Οπωσδήποτε η έγκυρη δημόσια ενημέρωση από γνώστη της περιοχής, περί 1.000 επισκεπτών καθημερινά στη παραλία του Μελιδονίου θα ληφθεί υπόψη στην επόμενη τιμή εκκίνησης κατά την επικείμενη δημοπρασία.

Ο Πρόεδρος

Ευάγγελος Βενάρδος

2023-08-08 eghorios

 

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

one × four =