kythira-topos-magikos

Κύθηρα, 12 Ιουλίου 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Με την ευκαιρία των εγκαινίων του υπαίθριου χώρου στάθμευσης (άνω των 500 θέσεων) που κατασκεύασε η εταιρεία μας, στο Λειβάδι, και το οποίο διαθέτει ελεύθερα προς χρήση στους κατοίκους και επισκέπτες των Κυθήρων για στάθμευση, υποδηλώνουμε για μία ακόμα φορά την διάθεση μας για προσφορά στο κοινό και τους πολίτες του νησιού και την περαιτέρω πρόθεση μας να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης των συμπολιτών μας.

Δεσμευόμαστε δε ότι θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο που με αξιοπρέπεια και αγάπη έχουμε χαράξει και ότι δεν θα μπορέσει κανείς να μας λυγίσει, όσα εμπόδια και εάν τεθούν στο δρόμο μας και όσες αντιξοότητες προκύψουν στην πορεία. Εγώ προσωπικά και οι συνεργάτες μου έχουμε μάθει στα δύσκολα και έχουμε πλέον σφυρηλατήσει τους χαρακτήρες μας έτσι ώστε να μην τα παρατάμε ποτέ. Πιστοί στην ρήση του Καζαντζάκη: «να αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω». Αυτό είναι ένα μήνυμα που θέλουμε να δοθεί προς φίλους και «εχθρούς». Έχουμε χρέος έναντι του κοινού καλού και το χρέος μας αυτό, εδώ και πολλά χρόνια, το εκπληρώνουμε χωρίς εκπτώσεις στις αρχές και τις αξίες μας.

Τέλος, επισημαίνουμε ότι σε ότι αφορά την πορεία της εταιρείας μας στο νησί μας, ότι θα υλοποιήσουμε απαρέγκλιτα όλες τις επενδυτικές μας προσπάθειες και αποφάσεις και δεν πρόκειται να μας πτοήσουν αβάσιμες και υποβολιμιαίες καταγγελίες από ανθρώπους που δήθεν κόπτονται για το καλό του νησιού ενώ στην πραγματικότητα τους ενδιαφέρουν μόνο τα δικά τους μικροσυμφέροντα. Τους λέμε δε ότι τους ξέρουμε όλους, έναν προς έναν και ότι φτάνει η στιγμή που θα κριθούν όλοι. Εμείς όμως θα είμαστε πάντα εδώ, δίπλα στον λαό και τους πολίτες των Κυθήρων, χωρίς να έχουμε προσωπική ατζέντα, όπως κάποιοι οι οποίοι θεωρούν ότι με το να μας θέτουν εμπόδια θα μας κάνουν να κουραστούμε και να τα παρατήσουμε. Τους ενημερώνουμε δε ότι  η ποιότητα δεν κάνει ποτέ φασαρία. Φτάνει η ώρα που ο κάθε κατεργάρης θα κάτσει στον πάγκο του. Μην εκλαμβάνετε την διάθεση μας να μην οξύνουμε τα πνεύματα ως αδυναμία. Δεν είναι αδυναμία, είναι επιλογή, τηρώντας τις νόμιμες και επώνυμες διαδικασίες που σας έχουν ήδη κοινοποιηθεί και θα σας κοινοποιηθούν σύντομα και πολλές άλλες.

 

Με αγάπη και εκτίμηση,

Αντώνης Π. Μαυρομμάτης

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

five × three =