Με Δελτίο Τύπου που κοινοποίησε την Πέμπτη 12/11/20, ο Δήμος Κυθήρων αναγγέλλει την ανακατασκευή του γηπέδου μπάσκετ στα Βιαράδικα. Το έργο έχει προθεσμία περάτωσης τους 5 μήνες.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση.

Ο Δήμαρχος Κυθήρων κ. Ευστράτιος Χαρχαλάκης υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής για το έργο «Αναβάθμιση – Εκσυγχρονισμός Γηπέδου Καλαθοσφαίρισης Βιαραδίκων» με συνολικό προϋπολογισμό 60.000,00€ που χρηματοδοτείται από ίδια έσοδα του Δήμου. Ανάδοχος είναι ο κ. Χρήστος Μαρασιώνης ΕΔΕ και το ποσό σύμβασης μετά την δημοπράτηση ανέρχεται σε 40.109,35€ (έκπτωση 34%). Προβλέπεται η γενική αναβάθμιση του Γηπέδου, η επίστρωση με πιστοποιημένο συνθετικό τάπητα (ταρτάν), η κατασκευή τοιχίων και η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου. Η προθεσμία περάτωσης είναι πέντε μήνες.

Η Δημοτική Αρχή αποδεικνύει για ακόμα μία φορά ότι βρίσκεται στο πλευρό των Τοπικών Κοινοτήτων και πραγματοποιεί έργα ακόμα και σε μικρούς οικισμούς, ικανοποιώντας αιτήματα ετών και συμβάλλοντας στην τοπική ανάπτυξη, πάντα με σωστή ιεράρχηση και με βάση τις πραγματικές οικονομικές δυνατότητες του Δήμου.

 

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ten + thirteen =