Γάμος; Βάπτιση; Εταιρική εκδήλωση; Όποια και αν είναι η επίσημη περίσταση που θα πρέπει να παραβρεθείτε και αυτή τη φορά, αν θέλετε να είστε σίγουρη ότι θα μαγνητίσετε όλα τα βλέμματα, σε αυτό το άρθρο θα βρείτε προτάσεις για τα πιο stylish και chic συνολάκια που μπορείτε να φορέσετε.

  • Γάμος

Το να είμαστε καλεσμένοι σε γάμο και να βρούμε το ιδανικό συνολάκι μπορεί να θεωρηθεί και ως μια μικρή πρόκληση. Είναι αρκετά δύσκολο να βρούμε ένα κομψό ρούχο το οποίο να μην κλέβει το spotlight από τη νύφη αλλά επίσης να μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τους υπόλοιπους καλεσμένους. Ένα maxi satin backless φόρεμα είναι το go to move καθώς το ρούχο αυτό δεν είναι προκλητικό αλλά με το κατάλληλο styling στα παπούτσια και τα αξεσουάρ μπορεί να φανεί πολύ χαριτωμένο και να κολακεύει κάθε γυναίκα.

Αν το φόρεμα δεν είναι από τις αγαπημένες σας επιλογές, τότε μια floral εντυπωσιακή φούστα συνδυασμένη με ένα απλό μπλουζάκι και ένα έντονο κόσμημα όπως ένα μεγάλο κολιέ ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια είναι το ιδανικό σετ για εσάς. Είναι ναι μεν άνετο αλλά μπορεί να σας φωτίσει ευχάριστα δίνοντας σας τη επίσημη αισθητική που αναζητάτε.

Αν ο γάμος πραγματοποιείται το καλοκαίρι μπορείτε να φορέσετε ένα ζευγάρι παπούτσια με τακούνι και ασημένιες ή χρυσές λεπτομέρειες, εναλλακτικά επιλέξτε ένα ζευγάρι πέδιλα. Όσον αφορά το φθινόπωρο και τον χειμώνα μπορείτε να αναζητήσετε στα καταστήματα, ένα εντυπωσιακό ζευγάρι γόβες ή ένα ζευγάρι closed toe mules.

  • Βάπτιση

Μια περίσταση που μπορούμε να ντυθούμε πιο κομψά εκτός από τον γάμο είναι η βάπτιση. Μπορείτε στα καταστήματα και τις μπουτίκ ρούχων να αναζητήσετε διάφορα σχέδια σε φορέματα για βάπτιση ή ένα σετ με φούστα και τοπ ώστε να βρείτε αυτό που εκφράζει καλύτερα το στιλ σας. Τολμήστε πιο έντονες αποχρώσεις και δοκιμάστε φορέματα με prints, glitter και πούλιες.

  • Εταιρική εκδήλωση

Ένας από τους πιο classy και διαχρονικούς συνδυασμούς ρούχων για το event που διοργανώνει η εταιρεία σας είναι το παντελόνι με λευκό ή γαλάζιο πουκάμισο και  τα ψηλοτάκουνα πέδιλα ή δερμάτινες μπότες. Τους χειμερινούς μήνες μπορείτε να φορέσετε από πάνω μια μαύρη ή beige καμπαρντίνα για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Παντελόνια γυναικεία και πουκάμισα μπορείτε να βρείτε σε διάφορα καταστήματα και μάλιστα με ένα μεγάλο εύρος τιμών. Αγοράζοντας ένα ποιοτικό και all time classic κομμάτι εξασφαλίζετε ότι έχετε στη ντουλάπα σας ένα ρούχο που μπορείτε να το φορέσετε σε διάφορες περιστάσεις που θα χρειαστεί να παρευρεθείτε.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

eight − 2 =