mitsotakis-selfie

Όπως έγινε γνωστό, αρχικά από δημοσίευμα των ΝΥΤ,  υψηλόβαθμη αμερικανική αντιπροσωπεία συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βενεζουέλας σε μια προσπάθεια-σε αντίθεση με την έως σήμερα αμερικανική πολιτική- να εξασφαλίσει πετρέλαιο από την Βενεζουέλα, αναγνωρίζοντας έτσι  -στην πράξη-  τον Νικολάς Μαδούρο ως πρόεδρο της χώρας παρά τις προσπάθειες να προωθήσουν τον «εκλεκτό» τους Χουάν Γκουαϊδό.

Ο Παύλος Πολάκης βρήκε την “ευκαιρία” να τρολάρει άγρια τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την περίφημη “σωστή πλευρά της ιστορίας” με την οποία κόμπαζε στην Βουλή θυμίζοντας  όταν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στήριζε και «αγκάλιαζε» τον Γκουαϊδό. Δεν παρέλειψε μάλιστα να αναφέρει το Νίκο Παππά που είχε βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο της γαλάζιας μηχανής προπαγάνδας λόγω μιας επίσλεψής του πριν από πολλά χρόνια στην Βενεζουέλα.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Νίκο Παππά, τι λες, πάμε ξανά ένα ταξίδι στη Βενεζουέλα για πετρελαιο;
Πήγε ο Μπαιντεν εμαθα.
Λέω να πάρουμε μαζί τον Αδωνη και τον Κυριακο για να δουν το φιλαράκι τους τον Γκουαιδο ,τη «σωστή πλευρά της ιστορίας»…να βρουν και τον Πιπινη που χάθηκε στη ζούγκλα…

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

3 × 2 =