Στο σημερινό βίντεο, ο διάσημος Ελληνοκαναδός stand up comedian, Άγγελο Τσαρούχας, προσπαθεί να αποδώσει στα αγγλικά, μερικά πολύ γνωστά ελληνικά ρητά. Πώς όμως να εξηγήσεις σε έναν Αγγλοσάξονα τί πάει να πει «πετάχτηκε σαν την πορδή»; Ναι σίγουρα, το γνωστό αέριο πετιέται στον αέρα. Στα κρυφά, στα σφυριχτά, στα μουλωχτά, στα φωναχτά. Διαλέγετε και παίρνετε. Πώς όμως συνδέεται το ανθρώπινο πέταγμα με αυτό της πρωταθλήτριας της κακοσμίας; «Παρ’ το αβγό και κούρεφτο» η όλη κατάσταση.

Η συνέχεια επί της οθόνης.

Ο Άγγελο Τσαρούχας είναι Ελληνοκαναδός ηθοποιός ελληνικής καταγωγής που κατάγεται από το Δαφνί Λακωνίας και την Λέσβο.

Ως stand up comedian έχει κάνει το γύρο του κόσμου πέντε φορές, παρουσιάζοντας τα σόου του και διαθέτει δική του κωμική εκπομπή, που προβάλλεται από διάφορα τηλεοπτικά δίκτυα σε Καναδά, ΗΠΑ, Μεγάλη Βρετανία, Ολλανδία, Νότια Αφρική και Λίβανο.

Όπως έχει παραδεχθεί, ένας από τους λόγους που έγινε κωμικός ήταν και ο Χάρυ Κλυνν, για τον οποίο έχει δηλώσει ότι είναι μεγάλος θαυμαστής του.

Στη μέχρι τώρα καριέρα του, έχει συνεργαστεί με τον Ρόμπερτ ΝτεΝίρο, τον Αλ Πατσίνο και τον Ράσελ Κρόου.

Ο σημαντικός κωμικός ανυπομονεί να παίξει «στο σπίτι των προγόνων του» και με το ταξίδι του αυτό, να ολοκληρώσει το αυτοβιογραφικό ντοκιμαντέρ του με τίτλο «Πίσω στην Σπάρτη» και θέμα την «επιστροφή» του Angelo Tsarouchas στην Ελλάδα για ένα και μοναδικό Stand Up Comedy Show.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

fourteen − five =