γήπεδο

Ο Κυθηραϊκός Αθλητικός Σύλλογος Νέων ανακοίνωσε την έναρξη εντατικών εργασιών στο γήπεδο του συλλόγου, με σκοπό τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων, ενόψει της νέας αθλητικής περιόδου. Η ανακοίνωση έρχεται μετά την επιτυχημένη καλοκαιρινή περίοδο, κατά την οποία ο σύλλογος κατάφερε να εξασφαλίσει έσοδα από τις δραστηριότητές του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η διοίκηση του συλλόγου αξιολόγησε τις ανάγκες του γηπέδου και προχώρησε στην αγορά νέου εξοπλισμού. Σημαντική ήταν η προμήθεια ενός καινούργιου μηχανήματος κουρέματος του γκαζόν, καθώς το προηγούμενο είχε φθαρεί σημαντικά. Επιπλέον, αγοράστηκαν φρέσκος σπόρος και χώμα για τη συντήρηση του γηπέδου.

Οι πρώτες εργασίες περιλάμβαναν το κούρεμα του γκαζόν, τη σπορά σε περιοχές που είχαν μεγαλύτερη ανάγκη, επιχωμάτωση κατά μήκος του γηπέδου, σβάρνισμα και το απαραίτητο πότισμα. Ο σύλλογος ενημέρωσε τους φίλους του ότι οι εργασίες θα συνεχιστούν για τις επόμενες 40 ημέρες, με στόχο το γήπεδο να είναι έτοιμο προς χρήση στις 26 Οκτωβρίου.

Ο Κυθηραϊκός Αθλητικός Σύλλογος Νέων δεσμεύθηκε να ενημερώνει το κοινό για την πορεία των εργασιών, με στόχο την έγκαιρη ολοκλήρωση και την παράδοση του γηπέδου στους αθλητές και τους φιλάθλους του νησιού. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από το γήπεδο.

 

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

16 + eleven =