belvedere

Η Χώρα Κυθήρων ετοιμάζεται να ζήσει ένα μοναδικό πολιτιστικό γεγονός με την έναρξη του πρώτου Διημέρου Φεστιβάλ Belvedere στις 29 και 30 Αυγούστου 2024. Το φεστιβάλ αυτό, που διοργανώνεται από τον Κυθηραϊκό Σύνδεσμο και το Μορφωτικό Κέντρο Κυθήρων, θα προσφέρει δύο βραδιές γεμάτες μουσική, χορό και παραδοσιακά δρώμενα.

Πρώτη Βραδιά – 29 Αυγούστου 2024
Στο Γυμνάσιο Κυθήρων, στις 20:30, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση χορού με τη συμμετοχή του Πολιτιστικού-Παραδοσιακού Συλλόγου Σελίνου και της Παλαιόχωρας Χανίων. Μαζί τους, θα παρουσιαστεί το χορευτικό τμήμα του Κυθηραϊκού Συνδέσμου Μορφωτικού Κέντρου Κυθήρων. Η είσοδος είναι μόλις 4€, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία στους θεατές να απολαύσουν έναν συνδυασμό παραδοσιακής μουσικής και χορού.

Την πρώτη βραδιά θα συμμετέχουν οι μουσικοί Νικήτας, Γιάννης, Κωστής, ο λυράρης Τζανάκης Νίκος, ο λαουτίστας Ψαρουδάκης Γιώργος, ενώ το πρόγραμμα θα επενδύσει με μουσική ο Dj Sakis. Επίτιμος καλεσμένος θα είναι ο Μάνος Κομηνός, ο οποίος υπόσχεται να εντυπωσιάσει το κοινό με την παρουσία του.

Δεύτερη Βραδιά – 30 Αυγούστου 2024
Η επόμενη βραδιά, με τίτλο “Ταξιδεύοντας στο χρόνο από το Belvedere”, θα λάβει χώρα στην πλατεία της Χώρας στις 20:30. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει την παρουσίαση του Giostra di Zante, με συμμετοχή τυμπανιστών και Ζακυνθινών κανταδόρων, μεταφέροντας τους θεατές σε μια άλλη εποχή με τη μαγευτική ατμόσφαιρα και την παραδοσιακή μουσική που θα γεμίσει την πλατεία.

Η εκδήλωση είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους λάτρεις της παράδοσης και της πολιτιστικής κληρονομιάς να απολαύσουν δύο αξέχαστες βραδιές κάτω από τα αστέρια των Κυθήρων.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

2 × five =