portokalia festival

Το Φεστιβάλ Πορτοκαλιάς 2024 φτάνει στο αποκορύφωμά του σήμερα, Κυριακή 25 Αυγούστου, με μια ημέρα γεμάτη εκπλήξεις και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που θα κορυφωθούν με ένα φαντασμαγορικό κλείσιμο.

Το Πρόγραμμα της Ημέρας

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30 και από εκεί και πέρα, η βραδιά υπόσχεται δυνατούς ρυθμούς και εξαιρετικές εμφανίσεις.

  • 19:30-20:00: Η βραδιά ξεκινά δυναμικά με το DJ set του DJ Nathan, ο οποίος θα προθερμάνει το κοινό για τη συνέχεια.
  • 20:00-20:35: Το συγκρότημα Pale Oaks θα ανέβει στη σκηνή, προσφέροντας μια έντονη rock/alternative μουσική εμπειρία.
  • 20:45-21:20: Οι Glass Rebel θα συνεχίσουν με μια εντυπωσιακή live εμφάνιση, γεμάτη ενέργεια.
  • 21:40-23:10: Η πολυαγαπημένη Marina Satti θα μαγέψει το κοινό με τη μοναδική φωνή της και την εκπληκτική σκηνική της παρουσία.
  • 23:30-01:30: Ο Εισβολέας, μια από τις πιο αναγνωρίσιμες φωνές της ελληνικής rap σκηνής, θα πάρει τη σκυτάλη και θα ανεβάσει τη διάθεση στα ύψη.
  • 01:30-03:00: Το DJ set του Lil Dim θα κρατήσει τον κόσμο να χορεύει ασταμάτητα.
  • 03:00-05:00: Το Street Outdoors Soundsystem θα αναλάβει τα decks για ένα set που θα ξεσηκώσει τους παρευρισκόμενους με underground vibes.
  • 05:00-06:00: Το φεστιβάλ θα κλείσει με το τελευταίο set των Funky Baker & Labeast, που θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και θα αποχαιρετήσει το κοινό με ρυθμό και ενέργεια.

Η τρίτη ημέρα του φεστιβάλ δεν θα είναι απλά μια ακόμα μέρα. Θα είναι η απόλυτη γιορτή, γεμάτη μουσική, χορό και θετική ενέργεια που θα διαρκέσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Μετά από τρεις ημέρες γεμάτες χαρά, δημιουργικότητα και στιγμές, το Φεστιβάλ Πορτοκαλιάς 2024 θα κλείσει με μια τελευταία δόση μουσικής ευφορίας.

Μεταφορές και Πληροφορίες

Μην ξεχάσετε ότι παρέχεται δωρεάν μεταφορά προς και από το φεστιβάλ με την υποστήριξη της Drakakis Tours. Η αφετηρία για τη μεταφορά προς το φεστιβάλ είναι στις 18:30 από την πλατεία της Χώρας, ενώ η επιστροφή θα γίνει στις 02:00 με στάσεις στα χωριά Λιβάδι, Καρβουνάδες και Ποταμός.

Το Τέλος Μιας Μοναδικής Εμπειρίας

Το Φεστιβάλ Πορτοκαλιάς 2024 έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές στους συμμετέχοντες, από παραδοσιακά δρώμενα έως και δυναμικές μουσικές βραδιές. Σήμερα το βράδυ, με το κλείσιμο της τελευταίας ημέρας, το φεστιβάλ θα αποχαιρετήσει τους επισκέπτες του με τις καλύτερες εντυπώσεις, δημιουργώντας ανυπομονησία για το επόμενο έτος.

Το Φεστιβάλ Πορτοκαλιάς 2024 προσφέρει άνετη πρόσβαση και στάθμευση για τους επισκέπτες στην περιοχή της Πλατείας Άμμου. Το πάρκινγκ του φεστιβάλ περιλαμβάνει τέσσερις χώρους στάθμευσης (P1, P2, P3, P4) σε αποστάσεις από 500 μέτρα έως 60 μέτρα από την είσοδο του φεστιβάλ, εξασφαλίζοντας εύκολη πρόσβαση ανάλογα με την προτίμησή σας.

Συγκεκριμένα:

  • P1: 500 μέτρα από την είσοδο
  • P2: 200 μέτρα από την είσοδο
  • P3: 150 μέτρα από την είσοδο
  • P4: 60 μέτρα από την είσοδο

Ο χώρος του φεστιβάλ βρίσκεται στην περιοχή της Πλατείας Άμμου, περίπου 3 χιλιόμετρα από το χωριό Καραβάς. Για οποιαδήποτε απορία ή δυσκολία σχετικά με τη στάθμευση, υπάρχουν δύο παρκαδόροι που είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν.

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

10 + 13 =