σκάφος της Seamap
© George Samios

Η SEAMAP, μία εταιρεία εξειδικευμένη στη θαλάσσια έρευνα και χαρτογράφηση, πραγματοποιεί αυτές τις μέρες βαθυμετρήσεις και ψηφιακή χαρτογράφηση του βυθού στο λιμάνι Καψαλίου Κυθήρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εργασία αυτή πραγματοποιείται για λογαριασμό του Λιμενικού Ταμείου Κυθήρων και της Υδρογραφικής Υπηρεσίας, με στόχο τη δημιουργία ακριβών χαρτών του θαλάσσιου πυθμένα. Η αποστολή εκτελέστηκε από σκάφος της SEAMAP, που είναι εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα βαθυμετρήσεων, διασφαλίζοντας έτσι την ακρίβεια και την ποιότητα των δεδομένων που συλλέγονται.

Η SEAMAP είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία που παρέχει καινοτόμες λύσεις στη θαλάσσια έρευνα και χαρτογράφηση. Προσφέρει υπηρεσίες βαθυμετρήσεων, χαρτογράφησης βυθού, και υποβρύχιες μελέτες με τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας. Με έδρα την Ελλάδα, η SEAMAP.gr υποστηρίζει έργα για λιμενικές αρχές, υδρογραφικές υπηρεσίες, και ιδιωτικούς πελάτες, διασφαλίζοντας υψηλής ακρίβειας δεδομένα για την καταγραφή και την αξιολόγηση του θαλάσσιου περιβάλλοντος. Με έμφαση στην ποιότητα και την καινοτομία, η εταιρεία αποτελεί αξιόπιστο συνεργάτη στη θαλάσσια χαρτογράφηση.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους: SEAMAP.gr.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

19 − eighteen =