θυροτηλέφωνο

Για να νιώθουν οι ένοικοι μιας πολυκατοικίας ασφάλεια 24 ώρες το 24ωρο και πως ζουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον θα πρέπει να γίνονται κάποιες κινήσεις με τη συμφωνία όλων. Αν είστε ο διαχειριστής μιας πολυκατοικίας, είστε απόλυτα υπεύθυνος για την ασφάλεια των ενοίκων της. Θα πρέπει να φροντίζετε για την ασφάλεια της εισόδου, την καθαριότητα της πολυκατοικίας, να επαναλαμβάνετε τακτικά τις απεντομώσεις και πολλά ακόμη. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να βρείτε ένα γραφείο που αναλαμβάνει όλες αυτές τις υπηρεσίες εναλλακτικά μπορείτε να αναζητήσετε στο διαδίκτυο μια υπηρεσία στην περιοχή που βρίσκεστε, όπως για παράδειγμα απεντομώσεις σε Κόρινθο https://cpapolimantiki.gr/, συνεργείο καθαρισμού στο Λουτράκι και πολλά ακόμη.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές που πρέπει να λάβετε υπόψη για την ασφάλεια της πολυκατοικίας σας:

  1. Πόρτα ασφαλείας

Αν έχετε ακόμα από αυτές τις πόρτες κεντρικής εισόδου με το τζάμι και την πιο απλή κλειδαριά που υπάρχει, τότε πείτε μας στα πόσα διαμερίσματα έχετε πετύχει διάρρηξη. Γιατί δεν γίνεται, για να διατηρείτε μέχρι σήμερα την ίδια πόρτα, επιδιώκετε τη διάρρηξη. Σε περίπτωση που έχετε βαρεθεί τους κλέφτες να μπαινοβγαίνουν στην πολυκατοικία σας, μπορείτε να βάλετε μια πόρτα ασφαλείας. Αναζητήστε έναν επαγγελματία που θα σας συμβουλεύσει για το ποια πόρτα ασφαλείας ενδείκνυται για την πολυκατοικία σας.

  1. Κάμερες ασφαλείας

Μετά από ψηφοφορία σε συνέλευση, μπορείτε να συμφωνήσετε με τους ενοίκους της πολυκατοικίας σας την ένταξη συστήματος παρακολούθησης σε κοινόχρηστους χώρους. Αν και το νομοθετικό πλαίσιο είναι τα τελευταία χρόνια ανανεωμένο, δεν είναι αποτρεπτικό για την τοποθέτηση καμερών. Να θυμάστε ότι τα δεδομένα πρέπει να διατηρούνται το πολύ έως 48 ώρες, ενώ δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά ένα διαμέρισμα ξεχωριστά.

  1. Κάγκελα σε υπόγειους χώρους

Συνήθως η αποθήκη βρίσκεται στον υπόγειο χώρο μιας πολυκατοικίας. Η αποθήκη συχνά μπαίνει στο στόχαστρο διαρρηκτών, που δεν θέλουν να εισβάλλουν σε κάποιο διαμέρισμα συγκεκριμένο. Αν θέλετε να διαφυλάξετε τα υπάρχοντα των ενοίκων που έχουν εμπιστευτεί αυτόν τον κοινόχρηστο χώρο, προσθέστε κάγκελα σε αυτόν.

  1. Αλλαγή παραθύρων

Οι πόρτες δεν είναι οι μόνες που παραβιάζονται. Χαμηλά παράθυρα στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας είναι προσβάσιμα και συχνότερα αφύλακτα. Παράθυρα σύγχρονα, με διπλά τζάμια, αναβαθμίζουν κατά πολύ τη συνολική ασφάλεια της πολυκατοικίας.

  1. Συνελεύσεις

Οι μηνιαίες συνελεύσεις θα πρέπει να επαναλαμβάνονται συχνά για να ρυθμίσετε θέματα της πολυκατοικίας στην οποία μένετε. Ένα από αυτά είναι και το να κλειδώνουν από κάποια ώρα και μετά την κεντρική είσοδο. Κάντε μια συνέλευση, λοιπόν, για να συζητήσετε το θέμα ασφαλείας, αλλά και να γνωρίσετε και τους ενοίκους που έχουν προκύψει τα τελευταία χρόνια.

Ως διαχειριστής πολυκατοικίας, αυτό που έχετε να κάνετε είναι να φροντίζετε οι ένοικοι της πολυκατοικίας σας να είναι ασφαλείς.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

20 + four =