Η Κρήτη και η Ρόδος μεταξύ των δημοφιλέστερων προορισμών για το ερχόμενο καλοκαίρι

Η Κρήτη και η Ρόδος περιλαμβάνονται στις κορυφαίες επιλογές των Γερμανών για τις διακοπές του ερχόμενου καλοκαιρού, σύμφωνα με την ιστοσελίδα κρατήσεων HolidayCheck. Επιπλέον, ένας στους τρεις έχει ήδη αποφασίσει πού και πότε θα κάνει διακοπές και έχει προχωρήσει και στις σχετικές κρατήσεις.

Όπως επισημαίνεται σε ρεπορτάζ του περιοδικού Focus, «η επιθυμία των Γερμανών για ταξίδια είναι αδιάκοπη, καθώς οι περιορισμοί που έφερνε και φέρνει μαζί της από την άνοιξη του 2020 η πανδημία του κορονοϊού έχουν αυξήσει τη διάθεση για μακρινά ταξίδια». Όπως αναδεικνύεται μάλιστα σε έρευνα της εταιρίας PriceWaterhouseCoopers, το 34% των ερωτηθέντων έχει ήδη κάνει κράτηση ή σχεδιάζει ταξίδι για διακοπές εντός του πρώτου εξαμήνου του έτους.

Σε ό,τι αφορά τους προορισμούς του φετινού καλοκαιρού, η ιστοσελίδα HolidayCheck παρουσίασε τους επτά δημοφιλέστερους για τη φετινή χρονιά: Τουρκία, Ουργκάντα και Σαφάγα στην Αίγυπτο, Μαγιόρκα, Κρήτη, Φουερτεβεντούρα, Κανάρια και Ρόδος.

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Έφυγε στα 99 του χρόνια ο Δημήτρης Λουράντος (Σπυρίδος)

Απεβίωσε σε ηλικία 99 ετών ο συμπατριώτης μας Δημήτρης...

Κουκλουτζάς, Altındağ (Kokluca) 

Ακολουθεί ένα κείμενο από την Ένωση Βουρλιωτών Μικράς Ασίας...

Χρηματιστήριο Αθηνών: «Έσπασε» το φράγμα των 2.400 μονάδων με ώθηση από ΕΚΤ και διεθνές κλίμα

Σε τροχιά ισχυρής ανόδου κινείται το Χρηματιστήριο Αθηνών στην...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img