Ν. Ηλιόπουλος – Πετράλωνα: Θα αποπέμψει ο κ. Μητσοτάκης τον δ/ντη του Γραφείου Τύπου του;

Την αποπομπή του διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ, για «τις συκοφαντίες του» όσον αφορά τον «βιαστή στα Πετράλωνα», ζητά με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του κόμματος, Νάσος Ηλιόπουλος αναφέρει: «Η ΝΔ για να διαχειριστεί το νέο φιάσκο της ΕΛ.ΑΣ με τον βιαστή στα Πετράλωνα που έχασε μέσα από τα χέρια της, διακινούσε πως είχε αποφυλακιστεί με το νόμο Παρασκευόπουλου. Τελικά, ούτε με τον νόμο Παρασκευόπουλου είχε αποφυλακιστεί, ούτε με τον νέο Ποινικό Κώδικα, αλλά με τις ευνοϊκότερες διατάξεις του παλιού Ποινικού Κώδικα για την έκτιση ποινών και την υφ’ όρων απόλυση».

Κλείνοντας ο κ. Ηλιόπουλος ρωτάει: «Το ερώτημα λοιπόν είναι απλό: Ο κ. Μητσοτάκης υιοθετεί τις συκοφαντίες του διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ ή θα τον αποπέμψει;».

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Δωρεάν πρακτικό εργαστήριο DASK από το ΚΙΠΑ

Το Κυθηραϊκό Ίδρυμα Πολιτισμού & Ανάπτυξης σας προσκαλεί στο δωρεάν...

Ανακοίνωση Τριφυλλείου Ιδρύματος

Το Τριφύλλειο Ίδρυμα Κυθηρίων  βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να...

Στο νοσοκομείο «Αττικόν» η Μάρω Κοντού

Στο νοσοκομείο «Αττικόν» εισήχθη εσπευσμένα τη Δευτέρα (15/06) η...

Τα Κύθηρα γιορτάζουν: Τριήμερο γεμάτο μελωδίες για την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2026

Με ένα πλούσιο και πολυδιάστατο μουσικό πρόγραμμα, τα Κύθηρα...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img