FedHATTA: Επιτακτική ανάγκη η χρηματοδότηση των τουριστικών γραφείων

Η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού ζητά στήριξη των τουριστικών γραφείων για την ομαλή εκκίνηση του ελληνικού τουρισμού.

Χρηματοδότηση για τον κλάδο των τουριστικών γραφείων που θα δώσει την αναγκαία ρευστότητα για την εξυπηρέτηση του τουρισμού, ζητά η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA, με επιστολή της προς τα αρμόδια υπουργεία.

Είναι απολύτως απαραίτητο να στηριχθούν τα τουριστικά γραφεία με κεφάλαιο κίνησης για τις ανάγκες επανεκκίνησης της τουριστικής δραστηριότητας, αλλά και για τη συνολική μετάβασή τους στην ψηφιακή εποχή, όπως τονίζουν, σε ανακοίνωσή τους, οι τουριστικοί πράκτορες.

Όλες οι εργασίες προετοιμασίας για την καινούρια τουριστική περίοδο, οι προκαταβολές, οι κινήσεις εξωστρέφειας που είναι απαραίτητες για να προσελκύσουν τους υποψήφιους επισκέπτες της χώρας μας, τα γραφεία marketing του εξωτερικού κ.λπ. χρειάζονται ρευστότητα, την οποία τα τουριστικά γραφεία δεν διαθέτουν αυτήν τη στιγμή, σύμφωνα με τους ίδιους.

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Θέση εργασίας καθαρίστριας στο Διακόφτι Κυθήρων

Τουριστικά καταλύματα στο Διακόφτι Κυθήρων αναζητούν έμπειρη καθαρίστρια για την τουριστική...

21η Απριλίου

το Φλεβάρη του 1964 ο γεροΠαπανδρέου κερδίζει τις εκλογές...

Αβρινέοι στα Κύθηρα, Αβρωνιές στην Κρήτη

Dioscorea communis (L.) Caddick & Wilkin Syn. Tamus communis L. DioscoreaceaeΑναρριχώμενο,...

Υποτροφίες σε Κυθήριους φοιτητές από τα έσοδα της Κληρονομίας Μαρίας Στάη

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών θα χορηγήσει κατά...

Τα Καλογέρια, οι βολβοί και ο Λινναίος

Στα Κύθηρα και όχι μόνον, η λαϊκή  ονομασία «καλογέρια»...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img