vavaria-pliros-emvoliasmenoi

Το ένα τρίτο των θυμάτων του covid στην Βαυαρία τον Οκτώβριο ήταν πλήρως εμβολιασμένοι πολίτες, σύμφωνα με τα στοιχεία της Υπηρεσίας Δημόσιας Υγείας (LGL).

Όπως γράφει η Suddeutsche Zeitung του Μονάχου, στην ανακοίνωση τονίζεται ότι 108 από τους 372 πολίτες που έχασαν τη μάχη με τον κορονοϊό ήταν εμβολιασμένοι. Αλλά αυτό δεν σημαίνει βέβαια οτι ο κορονοϊός είναι απαραίτητα και η μοναδική αιτία θανάτου. Η πλειονότητα των θυμάτων ήταν άνω των 80 ετών και πολλοί υπέφεραν και από άλλες ασθένειες. Το LGL επεσήμανε επίσης ότι οι ηλικιωμένοι που έχουν εμβολιαστεί στις αρχές του χρόνου, αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο κίνδυνο λόγω μείωσης της ανοσίας. Αυτό καθιστά τους ενισχυτικούς εμβολιασμούς ιδιαίτερα σημαντικούς.

Το ποσοστό των ατόμων που εμβολιάστηκαν πλήρως στη Βαυαρία τις τέσσερις εβδομάδες, από τις 4 έως τις 31 Οκτωβρίου, ήταν λίγο κάτω από το 30%

Η επίπτωση επτά ημερών την Κυριακή ήταν 496,4 σε όλη τη Βαυαρία.

Ως απάντηση στα κρούσματα που έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο, η Βαυαρία αποφάσισε να εισάγει έναν ολοκληρωμένο κανόνα μέτρων 2-G από την Τρίτη, 16 Νοεμβρίου.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

14 − two =