lefteris-avgenakis

Του Αντώνη Φουντή

Αρχισε με πολλά ευχολόγια κυρίως σε σχέση με το ότι τα χρήματα που θα εισπράξουν οι δώδεκα ομάδες που ξεκινούν όπως να ’ναι το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 2 θα τα αξιοποιήσουν για να τηρήσουν το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ετσι θα μπορούν να κάνουν εβδομαδιαίως τεστ για τον κορονοϊό στο δυναμικό και στους υπαλλήλους τους και δεν θα τα βάλουν στο… παντελόνι. Με καθυστέρηση τεσσάρων μηνών και με συνολικά πάνω από 300 μέρες απραξίας. Κουτσουρεμένο, χωρίς πολλά πολλά στα πλέι οφ και πλέι άουτ, χωρίς συμμετοχή στο Κύπελλο, καταλαβαίνουμε όλοι τι πρωτάθλημα θα δούμε φέτος στην… αμαρτωλή κατηγορία.

Αλλωστε μιλάμε για ένα από τα πλέον διεφθαρμένα πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Οπως λέγεται και γράφεται στα social media, πανηγυρίζουν ήδη οι παράνομες αγορές της νοτιοανατολικής Ασίας. Καλύτερα λένε να σου βγει το μάτι παρά το όνομα. Και επειδή κανενός το μάτι δεν έχει βγει από ποδοσφαιρική μπάλα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι άλλες… πηγές εσόδων για κάποιες ομάδες. Στα σοβαρά τώρα, το ζητούμενο πλέον είναι πόσες από αυτές θα καταφέρουν να επιβιώσουν μέχρι τον Μάιο με τόσα οικονομικά προβλήματα.

Πόσο μάλλον εν μέσω πανδημίας που οι περισσότερες ομάδες χρωστούν σε όλο τον κόσμο. Με ένα πρωτάθλημα που στήθηκε άρον άρον με περίσσια προχειρότητα και που κανείς δεν ξέρει τι του ξημερώνει.

Εδώ μέχρι τελευταία στιγμή δύο ομάδες (Δόξα και Παναχαϊκή) δεν είχαν πάρει άδεια συμμετοχής κι άλλες που πήραν πολύ δύσκολα θα φτάσουν ως το τέλος. Αλλά είπαμε, εδώ είναι Ελλάδα, δεν είναι παίξε γέλασε…

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

5 × five =