tsipras

Σκληρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και της Δεξιάς, αλλά και του ίδιου του πρωθυπουργού, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τον εορτασμό του Πολυτεχνείου και την απαγόρευση των συναθροίσεων που ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Μιλώντας σε εκδήλωση για το Πολυτεχνείο που οργάνωσε διαδικτυακά η νεολαία του κόμματος, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε στην ιδιαιτερότητα που έχει ο εορτασμός αυτός για την Αριστερά, καθώς και τη στάση που τηρεί στο θέμα αυτό η Δεξιά.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, «το Πολυτεχνείο δεν είναι εθνική γιορτή. Ήταν μία επέτειος που ενοχλούσε πάντα τη Δεξιά, γιατί θεωρούσε ότι αποτελεί σημείο στην ιδεολογική κυριαρχία της Αριστεράς».

Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι οι νέοι ήταν πάντα στο στόχαστρο της Δεξιάς, αιτιολογώντας την άποψή του ως εξής: «Ο αυταρχισμός της Δεξιάς στην Ελλάδα έχει πάντα στόχο τη νεολαία. Αυτοί που συνιστούν απειλή για τα ιερά και τα όσια της πατρίδας, είναι αυτοί που αμφισβητούν, σκέφτονται, αντιστέκονται… Σκεφτείτε ότι επί 40 χρόνια σε αυτή τη χώρα, το νεολαιίστικο κίνημα αποτελεί ένα διαρκή πονοκέφαλο για το σύστημα εξουσίας…Η πανδημία στάθηκε αφορμή για να κλιμακώσει η κυβέρνηση τον αυταρχισμό».

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

15 + eighteen =