lawrence-of-arabia

Μεγάλες στιγμές της Έβδομης Τέχνης περιλαμάνει το σημερινό πρόγραμμα της τηλεόρασης. Ντέιβιντ Λιν, Μπράιαν ντε Πάλμα και Γούντι Άλεν παρελαύνουν από τις οθόνες, με μερικές από τις μεγαλύτερες δημιουργίες τους.

Πάμε να τις δούμε.

Η Κατάρα του Πράσινου Σκορπιού (The Curse of the Jade Scorpion) – ΕΡΤ2, 22:00

Σκηνοθεσία: Γούντι Άλεν με τους Γούντι Άλεν, Έλεν Χάντ, Νταν Ακρόιντ, Σαρλίζ Θερόν, Γουάλας Σον, Ελίζαμπεθ Μπέρκλει

Στη Νέα Υόρκη του 1940, ένας ντετέκτιβ ασφαλιστικής εταιρείας, που ισχυρίζεται ότι δεν του έχει ξεφύγει καμία υπόθεση, πέφτει θύμα ενός υπνωτιστή και διαπράττει εν αγνοία του μια σειρά κλοπές, για τις οποίες στη συνέχεια ερευνά να βρει τον υπαίτιο!

Ο Λόρενς της Αραβίας (Lawrence of Arabia) – MEGA, 00:50

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λιν με τους Πίτερ Ο’Τουλ, Ομάρ Σαρίφ, Άλεκ Γκίνες

Η ιστορία ενός διάσημου Αγγλου πράκτορα, που ένωσε διάφορες εχθρικές αραβικές φυλές και τις έστρεψε κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Η ταινία προβάλλεται στην πλήρη εκδοχή της.

Νυχτερινός Ανταποκριτής (Nightcrawler) – Ertflix

Σκηνοθεσία: Νταν Γκίλροϊ. Παίζουν: Τζέικ Τζίλενχαλ, Ρενέ Ρούσο, Μπιλ Πάξτον, Ριζ Άχμεντ

Απελπισμένος μικροαπατεώνας, ο Λου Μπλουμ γίνεται μάρτυς ενός αυτοκινητικού ατυχήματος και ανακαλύπτει το μαγικό κόσμο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ. Με το θράσος, την ευρηματικότητά του και τη βοήθεια μιας αρχισυντάκτριας ειδήσεων θα αναδειχτεί πολύ σύντομα, με μια σειρά αιματοβαμμένων αποκλειστικοτήτων, σε περιζήτητο ανταποκριτή του νυχτερινού Λος Άντζελες. Ώσπου η σπουδαιότερη από όλες θα απαιτήσει το υψηλό τίμημά της.

Υπόθεση Καρλίτο (Carlito’s Way) – Netflix

 

Σκηνοθεσία: Μπρ.ντε Πάλμα με τους Αλ Πατσίνο, Πηνελόπη Αν Μίλερ, Σον Πεν

Ο Καρλίτο, διάσημος έμπορος ναρκωτικών, αποφυλακίζεται αποφασισμένος να μην μπλέξει με παρανομίες. Ομως το παρελθόν τον κυνηγά.

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

one × 5 =