Beyond the Horizon
Photo by Osama Saeed on Unsplash

Μια νέα απάτη που στοχεύει σε επιχειρήσεις και ιδιώτες έχει προκαλέσει σοβαρή ανησυχία στην τοπική κοινότητα σύμφωνα με πληροφορίες του Kythera.News. Άτομα που ισχυρίζονται ότι είναι «συνεργάτες λογιστών» έχουν ξεκινήσει να καλούν τηλεφωνικά πελάτες διαφόρων επιχειρήσεων, προσποιούμενοι ότι εργάζονται για γνωστά γραφεία λογιστικών υπηρεσιών.

Λογιστής μας αναφέρει: «Ατομα που δεν έχουν καμία σχέση με το γραφείο μας, προσποιούνται ότι είναι συνεργάτες και προσπαθούν να πείσουν τους πελάτες ότι υπάρχει οφειλή ή άλλη νομική υπόθεση που απαιτεί άμεση χρηματοδότηση».

Η αναγνώριση της απάτης μπορεί να είναι δύσκολη, καθώς οι δράστες φαίνεται να γνωρίζουν λεπτομέρειες για τις επιχειρήσεις και τους πελάτες τους. Ωστόσο, οι επαγγελματίες καλούνται να προσέχουν και να επικοινωνούν απευθείας με τα γραφεία λογιστικών υπηρεσιών εάν υποπτευθούν κάτι.

Σε μια εποχή που η τεχνολογία επιτρέπει σε απατεώνες να δρουν ανώνυμα και με αποτελεσματικότητα, η προσοχή και η ενημέρωση αποτελούν την καλύτερη προστασία για τις επιχειρήσεις και τους πολίτες της περιοχής.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

1 × 3 =