Phone scam: beware! Claiming to be partners of accountants

Προειδοποίηση προς επαγγελματίες και πολίτες των Κυθήρων

Μια νέα απάτη που στοχεύει σε επιχειρήσεις και ιδιώτες έχει προκαλέσει σοβαρή ανησυχία στην τοπική κοινότητα σύμφωνα με πληροφορίες του Kythera.News. Άτομα που ισχυρίζονται ότι είναι «συνεργάτες λογιστών» έχουν ξεκινήσει να καλούν τηλεφωνικά πελάτες διαφόρων επιχειρήσεων, προσποιούμενοι ότι εργάζονται για γνωστά γραφεία λογιστικών υπηρεσιών.

Λογιστής μας αναφέρει: «Ατομα που δεν έχουν καμία σχέση με το γραφείο μας, προσποιούνται ότι είναι συνεργάτες και προσπαθούν να πείσουν τους πελάτες ότι υπάρχει οφειλή ή άλλη νομική υπόθεση που απαιτεί άμεση χρηματοδότηση».

Η αναγνώριση της απάτης μπορεί να είναι δύσκολη, καθώς οι δράστες φαίνεται να γνωρίζουν λεπτομέρειες για τις επιχειρήσεις και τους πελάτες τους. Ωστόσο, οι επαγγελματίες καλούνται να προσέχουν και να επικοινωνούν απευθείας με τα γραφεία λογιστικών υπηρεσιών εάν υποπτευθούν κάτι.

Σε μια εποχή που η τεχνολογία επιτρέπει σε απατεώνες να δρουν ανώνυμα και με αποτελεσματικότητα, η προσοχή και η ενημέρωση αποτελούν την καλύτερη προστασία για τις επιχειρήσεις και τους πολίτες της περιοχής.

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Εθνική Τράπεζα: Κέρδη μετά φόρων στα 344 εκατ. ευρώ το Α’ τρίμηνο 2026

Κέρδη μετά φόρων σε επίπεδο Ομίλου στα 344 εκατ....

Θλίψη στα Κύθηρα: Έφυγε από τη ζωή η Σταυρούλα Μπαμπούνη

Φτωχότερη είναι από σήμερα η τοπική κοινωνία των Κυθήρων,...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img