theodoros-dritsas, Πολιτικός, ΣΥΡΙΖΑ

Δήλωση Θοδωρή Δρίτσα όσον αφορά την αφίσα του ΚΚΕ σχετικά με τους υποψήφιους βουλευτές της Α’ Πειραιά Νίκο Αμπατιέλο, Κώστα Κατσαφάδο και Νίκο Μπελαβίλα:

«Ο Νίκος Μπελαβίλας δεν έχει ανάγκη τη δική μας συμπαράσταση και αναγνώριση. Τις έχει κατακτήσει με το σπαθί του, συμμετέχοντας σε πολύχρονους αγώνες, νεολαιίστικους, εκπαιδευτικούς, επιστημονικούς, περιβαλλοντικούς, κοινωνικούς, πολιτικούς και αυτοδιοικητικούς. Και  με την ευθύτητα που τον διακρίνει.

Εκείνο που μας είναι αδύνατο να κατανοήσουμε και να αποδεχθούμε είναι η αθλιότητα της σύλληψης και του περιεχομένου του λιβελλογραφήματος εν είδει αφίσας από το Κ.Κ.Ε. και τον υποψήφιό του στον Πειραιά Νίκο Αμπατιέλο. ΠΑΡΑΚΜΗ για τα ψηφαλάκια!!!

Ο ίδιος ο Νίκος απάντησε ήδη με υποδειγματικό τρόπο. Εύστοχη είναι και η απάντηση του δικηγόρου Πειραιά, Μάνθου Τριαντάφυλλου. Ακολούθησαν και άλλες και άλλοι.

Άκουσα ότι η αφισέτα απεσύρθη από τις ιστοσελίδες του Κ.Κ.Ε. μετά τη γενικευμένη κατακραυγή που προκάλεσε. Δεν ξέρω αν έγινε το ίδιο και σε δύο ακόμα εκλογικές περιφέρειες που κάτι ανάλογο επιχειρήθηκε.

Δεν είναι που δεν υπάρχει καμιά μα καμιά αλήθεια για όσα η «Ομάδα Αλήθειας» του Κ.Κ.Ε. λοιδορεί το Νίκο Μπελαβίλα και τον Σύριζα-Π.Σ. Είναι κυρίως που απερίσκεπτα τολμά και το Κ.Κ.Ε. να ενταχθεί στο αντισύριζα μέτωπο του «όλοι ίδιοι είναι». Αντικειμενικά αλλά με μαθηματική ακρίβεια αυτή η επιλογή ενθαρρύνει τον εκφασισμό της κοινωνικής και πολιτικής ζωής και υπονομεύει κάθε δυνατότητα κοινωνικής ενότητας της εργατικής τάξης. Τέτοια Αριστερά, είτε κομμουνιστική είτε όχι, δεν έχει μέλλον.

Τέλος, έτσι για την Ιστορία, ας ρωτήσουν τα στελέχη του Κ.Κ.Ε. το σύντροφό τους, Δήμαρχο Πάτρας, Κώστα Πελετίδη για το ποια κυβέρνηση, με ποιον πρωθυπουργό ξεπέρασε όλα τα εμπόδια μιας εικοσαετίας και τις ψεύτικες-δημαγωγικές υποσχέσεις πέντε διαδοχικών κυβερνήσεων της Ν.Δ. και του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και απέδωσε οριστικά και αμετάκλητα το παραλιακό μέτωπο της Πάτρας στο Δήμο Πατρέων και στο λαό της Πάτρας. Εκείνος, ο κ. Πελετίδης, γνωρίζει καλά! Και είναι έντιμος άνθρωπος. Θα τους πει την αλήθεια.

Ό,τι και αν λέτε, σύντροφοι του Κ.Κ.Ε., δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Ο Σύριζα-Π.Σ. έχει παρελθόν και παρόν, έχει και μέλλον. Και ο Νίκος Μπελαβίλας είναι άξιο στέλεχός του.

Συνέλθετε!!!…..»

Η επίμαχη αφίσα:

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

1 × 1 =