terra-kytheria-ergaleia-efious-georgias

Πρόσκληση σε διαδικτυακό εργαστήρι για τα εργαλεία «ευφυούς γεωργίας» που ανέπτυξε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, απευθύνει στους ελαιοπαραγωγούς των Κυθήρων, το πρόγραμμα για την ενίσχυση των ελαιοπαραγωγών και την ανάδειξη του κυθηραϊκού ελαιόλαδου, Terra Kytheria – Βιώσιμη Γεωργία στα Κύθηρα.

Διαβάζουμε στο σχετικό Δελτίο Τύπου που κυκλοφόρησε:

«Με ιδιαίτερη χαρά προσκαλούμε τους ελαιοπαραγωγούς των Κυθήρων την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 7μμ-8.30μμ στο διαδικτυακό εργαστήρι για τα εργαλεία ’ευφυούς γεωργίας’ του προγράμματος Terra Kytheria.  Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, θα γίνει επεξήγηση της χρήσης των εργαλείων αυτών. Η διαδικτυακή εφαρμογή FarmGeoBalance Kithira έχει ήδη διατεθεί χωρίς κανένα κόστος σε όλους τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς.

Πρωταρχικός σκοπός του προγράμματος Terra Kytheria είναι η πολύπλευρη ενδυνάμωση των ελαιοπαραγωγών των Κυθήρων. Στο πλαίσιο αυτό, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ανέπτυξε δύο ‘εργαλεία’, τα οποία είναι σημαντικά για δύο λόγους:

(α) βοηθούν απευθείας τους παραγωγούς ώστε να ελέγχουν, να προσαρμόζουν και να διαχειρίζονται την καλλιέργειά τους εύκολα και γρήγορα.

(β) θα διευκολύνουν και θα απλοποιήσουν κατά πολύ τη διαδικασία πιστοποίησης, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε επόμενο στάδιο.

Η παρουσία των συνεργαζόμενων με το πρόγραμμα παραγωγών είναι πολύ σημαντική.

terra-kytheria

Ημερομηνία: Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 7μμ

Διάρκεια: 7-8.30 μμ

Μέρος: Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας Zoom.

Συμμετοχή με τη Διαδικτυακή Πλατφόρμα Zoom

Time: Sep 30, 2021 07:00 PM Athens

Join Zoom Meeting

https://aegean-gr.zoom.us/j/95820475753?pwd=ZWVzSWNWbEhXYjVuQmQ4Nm9tRHlJUT09

Για να συνδεθείτε πατήστε τον παραπάνω σύνδεσμο

Meeting ID: 958 2047 5753

Passcode: 905407

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

one × 3 =