Ανάργυρος Σοφίος

Σε Αγία Πελαγία και Καραβά συνεχίζει τις περιοδείες της η Δημοτική Παράταξη «Ελεύθερα Κύθηρα». Η παράταξη καλεί τον κόσμο κοντά της με νέο δελτίο Τύπου και αφήνει αιχμές εναντίον της παράταξης «Όλοι Μαζί» ξεκαθαρίζοντας ότι το ψευτοδίλημμα Χαρχαλάκη ή Σουρή δεν την αφορά. Διαβάστε όμως το δελτίο.

Ελεύθερα Κύθηρα: Αν φοβάστε ότι θα μας ψηφίσετε, μην έρθετε να μας ακούσετε

Αγαπητοί μας συμπατριώτες, το μόνο όπλο που έχουμε προς τις ερχόμενες εκλογές είναι ο λόγος μας. Θεωρούμε ότι όποιος μας ακούει, πείθεται ότι είμαστε ανεξάρτητοι, ειλικρινείς και αποφασισμένοι. Όποιος λοιπόν δεν φοβάται να πειστεί, καλείται να έρθει να μας ακούσει (και να μας πει).

Όχι δηλαδή να υιοθετήσει, βολικά για τη συνείδηση του αφηγήματα για εμάς όπως: “κρυφή σύμπραξη με Χαρχαλάκη, έχει από πίσω του τον Μαυρομμάτη, θα πάνε με το Ζαχαρία” και άλλα τέτοια.

Για να γλιτώνουμε χρόνο στα  debate, στις ερωτήσεις και όπου αλλού τίθεται η ερώτηση: “με ποιούς θα συνεργαστείτε άμα πάρετε το Δήμο;” ή “τι θα κάνετε στον δεύτερο γύρο” ή απάντηση μας προκαταβολικά είναι: Θεωρούμε γενεσιουργό αιτία του συνδυασμού ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την ανάγκη διαιώνισης του υπάρχοντος κύκλου συμφερόντων, απέναντι στην απειλή που κομίζει η αντιπρόταση μας για μία ελεύθερη, διαφανή, δίκαιη διοίκηση.

Δεν υπάρχουν τρεις παρατάξεις ούτε στον πρώτο ούτε στο δεύτερο γύρο, αλλά δύο νοοτροπίες. Άρα το ψευτοδίλημμα Χαρχαλάκη ή Σουρή δεν μας αφορά. Μετεκλογικά θα αγκαλιάσουμε όλους τους ανθρώπους που έχουν να προσφέρουν στα νησιά μας, αρκεί να θέλουν να αναλάβουν ευθύνη καθηκόντων.

** Αγία Πελαγία, Παρασκευή 15/09, ώρα 19.30 στην Σεμπρεβίβα

** Καραβάς, Δευτέρα 18/09, ώρα 19.30 στον Λεμονόκηπο

  

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

fifteen − one =