syriza

Με «αρνητικό τεστ» πήγε ο Αλέξης Τσίπρας στο Προεδρικό Μέγαρο υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, απαντώντας σε σημερινά σχόλια του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη.

«Ο υπουργός Υγείας των 30.000 νεκρών από την πανδημία, της πρώτης θέσης της ΕΕ σε θανάτους ανά εκατομμύριο και της πρώτης θέσης στην Ευρώπη στην υπερβάλλουσα θνησιμότητα σήμερα ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας και ακροδεξιάς προπαγάνδας βγαλμένης από τις πιο σκοτεινές σελίδες των φασιστικών εγχειριδίων με τα οποία μεγάλωσε», τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση και αναφέρει πως «ο κ. Πλεύρης επιχείρησε σήμερα έναν άθλιο αντιπερισπασμό δηλώνοντας ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ πήγε την Κυριακή στο Προεδρικό Μέγαρο παραβιάζοντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα». «Για την αποκατάσταση της αλήθειας, ο Αλέξης Τσίπρας είχε βγει αρνητικός σε μοριακό τεστ ήδη από το Σάββατο», διευκρινίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Αλλά ποιον έπιασε ο πόνος για τα υγειονομικά πρωτόκολλα; Τον υπουργό Υγείας που έστελνε τους εργαζόμενους στις δουλειές τους με πυρετό και ντεπόν να στοιβάζονται σε μετρό και λεωφορεία; Ή τον υπουργό που έπαυσε την καθημερινή ενημέρωση των πολιτών για τον κορονοϊό;», συνεχίζει και καταλήγει:

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πίσω από αυτή τη χυδαία επίθεση Πλεύρη βρίσκεται ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος όσο αποκηρύσσει την τοξικότητα τόσο ρίχνει στο βούρκο και τη λάσπη την πολιτική αντιπαράθεση. Όσο καταρρέει τόσο πιο άθλιος, χυδαίος και επικίνδυνος θα γίνεται».

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

twenty − 13 =