Συναγερμός μπροστά στη Βουλή: Συνελήφθη ημίγυμνος με καραμπίνα

Συναγερμός σήμανε στην πλατεία Συντάγματος τα ξημερώματα της Τρίτης, καθώς έξω από τη Βουλή βρέθηκε ημίγυμνος άντρας, ο οποίος κρατούσε καραμπίνα. Ο άνδρας είχε αναρτήσει μάλιστα πανό με το όνομα του και την λέξη «πραξικόπημα».

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο δύο ομάδες της ΟΠΚΕ, ο διευθυντής επόπτης, η ΕΚΑΜ, οι Πάνθηρεςομάδες της Δίαςπεριπολικά αλλά και δύο διαπραγματευτές.

Μόλις έφτασαν στο σημείο οι Αρχές ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις με τον άνδρα ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, είχε το όπλο περασμένο στον λαιμό του, ενώ είχε μαζί του ένα στρώμα, το οποίο έστρωσε έξω από τη Βουλή και ξάπλωσε πάνω σε αυτό. Ο άνδρας έβαλε μουσική ενώ άναψε και δύο – τρία κεράκια ρεσό, ενώ φέρεται να έλεγε ότι οι βουλευτές είναι «προδότες» και εκείνος έχει εντολή από τον Θεό.

Τελικά, ο άνδρας συνελήφθη και πλέον κρατείται στην Κρατική.

Ευλαμπία Ρέβη

 

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

00:07:39

Ε. Χαρχαλάκης: Η επιδοματική πολιτική για γιατρούς και εκπαιδευτικούς δεν είναι δουλειά της Αυτοδιοίκησης

Στο μείζον ζήτημα της υποστελέχωσης των νησιωτικών υποδομών και...

Έφυγε στα 99 του χρόνια ο Δημήτρης Λουράντος (Σπυρίδος)

Απεβίωσε σε ηλικία 99 ετών ο συμπατριώτης μας Δημήτρης...

Κουκλουτζάς, Altındağ (Kokluca) 

Ακολουθεί ένα κείμενο από την Ένωση Βουρλιωτών Μικράς Ασίας...

Χρηματιστήριο Αθηνών: «Έσπασε» το φράγμα των 2.400 μονάδων με ώθηση από ΕΚΤ και διεθνές κλίμα

Σε τροχιά ισχυρής ανόδου κινείται το Χρηματιστήριο Αθηνών στην...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img