gymnasio-kythiron

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Κυθήρων, τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024, στις 8:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί Παράσταση Διαμαρτυρίας στην είσοδο του Γενικού Λυκείου Κυθήρων. Ο Σύλλογος καλεί όλους τους γονείς, τους μαθητές και τους κατοίκους του νησιού να συμμετάσχουν δυναμικά στην κινητοποίηση, με κεντρικό σύνθημα: «ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ».

Η κινητοποίηση αυτή αποτελεί απάντηση στις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τη συγχώνευση των τμημάτων του Λυκείου, γεγονός που προκαλεί ανησυχία και αντιδράσεις από την πλευρά των γονέων και των μαθητών. Σύμφωνα με τον Σύλλογο, η συγχώνευση των τμημάτων θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στην ποιότητα της εκπαίδευσης και θα αυξήσει την πίεση στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς, δημιουργώντας δυσκολίες στη διδασκαλία και στη μαθησιακή πορεία.

Με το μήνυμα «ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!», ο Σύλλογος ζητά τη μαζική παρουσία και τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας, προκειμένου να ασκηθεί πίεση προς το Υπουργείο Παιδείας και τις αρμόδιες αρχές. Κλείνει την ανακοίνωση με κάλεσμα: “ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ! ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!”, ζητώντας να ενισχυθεί η φωνή των μαθητών και των γονέων για την προστασία της ποιότητας της εκπαίδευσης στα Κύθηρα.

Η Παράσταση Διαμαρτυρίας αναμένεται να έχει μεγάλη συμμετοχή, καθώς πολλοί κάτοικοι του νησιού εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για όσα συμβαίνουν στα σχολεία τις τελευταίες ημέρες.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

4 × three =