eftichis-bletsas-kythira

Η «Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας – Σπηλαιολογίας», απαγόρευσε στον “Happy Traveller”, Ευτύχη Μπλέτσα να πάρει πλάνα εντός του σπηλαίου της Αγίας Σοφίας Μυλοποτάμου, στα πλαίσια της εκπομπής που ετοιμάζει για τα Κύθηρα.

Ο γνωστός παραγωγός και παρουσιαστής, βρίσκεται αυτές τις μέρες στο νησί όντας προσκεκλημένος του Δήμου Κυθήρων -και δίχως να λάβει αμοιβή- για τις ανάγκες των γυρισμάτων του νέου επεισοδίου της εκπομπής του.

Ο αγαπημένος “Happy Traveller”, ο οποίος επιθυμούσε να πάρει πλάνα εντός του σπηλαίου, μίλησε σχετικά στον υπεύθυνο τουριστικής προβολής του Δήμου Κυθήρων, Παναγιώτη Γιαννιώτη, ο οποίος, με την σειρά του, απευθύνθηκε στην Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας.

Ακολούθως, παρενέβη η «Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας – Σπηλαιολογίας», που  επικαλέστηκε την έκδοση ειδικής άδειας για την βιντεοσκόπηση του χώρου, ενώ αξίωσε και αντίτιμο, όπως ανέφερε, σε ανάρτησή του στο facebook, ο κ. Γιαννιώτης. Αποτέλεσμα όλων αυτών, ήταν να ακυρωθεί η βιντεοσκόπηση εντός του σπηλαίου.

Να υπενθυμίσουμε, ότι το σπήλαιο ήταν κλειστό την φετινή χρονιά για τους επισκέπτες, λόγω των υγειονομικών μέτρων για τον κορονοϊό.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ten + fifteen =