organosi-melon-syriza-ekdilosi-fratsia

Σε αποτίμηση της πρόσφατης επίσκεψής του στα Κύθηρα στο πλαίσιο της ανοικτής εκδήλωσης της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ, με θέμα τις προτάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον αγροτικό τομέα, προέβη, με ανάρτησή του στο facebook, ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του κόμματος, Σταύρος Αραχωβίτης.

Στην ανάρτηση διαβάζουμε:

Και τα #Κύθηρα στέλνουν το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής.

Την Τετάρτη και Πέμπτη 29-30 Ιουνίου επισκεφτήκαμε τα #Κύθηρα με τον σύντροφο Φάνης Κουρεμπές και τη συντρόφισσα Γεωργία Γεννιά.

Η Οργάνωση Μελών Κυθήρων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με τη συντρόφισσα ΕΛΕΝΑ ΜΑΓΕΙΡΟΥ διοργάνωσαν, χθες Πέμπτη 29 Ιουνίου, ανοιχτή εκδήλωση συζήτηση στο Πολιτιστικό Κέντρο Φρατσίων.

#Συζητήσαμε με συντρόφισσες και συντρόφους, φίλες και φίλους του κόμματος, με προοδευτικούς πολίτες των Κυθήρων τις καταστροφικές συνέπειες της κυβερνητικής πολιτικής της ΝΔ στον αγροτικό τομέα και τις #προτάσεις του #ΣΥΡΙΖΑ_ΠΣ για την διάσωση του.

Σήμερα, Παρασκευή 30 Ιουνίου επισκεφτήκαμε αγροτικές περιοχές του νησιού, συνεταιρισμούς και συζητήσαμε με αγρότες, παραγωγούς και φορείς του πρωτογενή τομέα.
Η αύξηση του κόστους παραγωγής σε συνδυασμό με τις αυξήσεις σε ενέργεια, καύσιμα και τρόφιμα δημιουργεί προβλήματα για την επόμενη μέρα στον Αγροτικό Κόσμο και σε όλη τη Κοινωνία.

Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει κάνει τις επιλογές της. Σύντομα και η #Κοινωνία θα κάνει τις δικές της επιλογές. Προοδευτική κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και την Κοινωνία στη Πρώτη Γραμμή.

https://adellinfm.blogspot.com/2022/06/blog-post_107.html…

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

five + 19 =