sune-vs-sune

Την Κυριακή (και όχι τη Δευτέρα), στις 14/8/2022 θα γίνει η προβολή της ταινίας “Σούνε εναντίον Σούνε” στο CinePortokalia.

O 10χρονος Σούνε βλέπει τον κόσμο του να ανατρέπεται όταν στην τάξη καταφθάνει ένας νέος συμμαθητής με το ίδιο όνομα. Ο νέος Σούνε είναι πιο έξυπνος, πιο αστείος και το χειρότερο, τραβάει την προσοχή της Σόφι. Όταν ο Σούνε τελικά αποφασίζει να δράσει εναντίον του Σούνε, το αποτέλεσμα είναι καταστροφικό αλλά και ξεκαρδιστικό. Καθώς ξεκινά την Δ’ δημοτικού, έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο όχι μόνο με το καινούργιο αγόρι της τάξης αλλά και με το δικό του σύνδρομο κατωτερότητας και τη ζήλια του. Η ταινία διηγείται αυτά τα περίπλοκα θέματα με πνευματώδη ζεστασιά, χάρη στον πολυεπίπεδο χαρακτήρα του Σούνε, αλλά και τον ξεκαρδιστικό μικρό του αδερφό που έχει μονίμως τέρατα, εναλλακτικές πραγματικότητες και όπλα με λέιζερ στο μυαλό του, την κολλητή του φίλη Σόφι, και τους γονείς που κλασικά δεν καταλαβαίνουν τίποτα! Το Σούνε Εναντίον Σούνε παίζει με διάφορα είδη και καταφέρνει να ισορροπεί δράση και περιπέτεια με ειλικρινείς ματιές στην καθημερινότητα και τον εσωτερικό κόσμο 10χρονων παιδιών με αξιοθαύμαστη χάρη.

Μια οικογενειακή κωμωδία από τη Σουηδία με ελληνικούς υπότιτλους.

Η ταινία προβάλλεται στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με το CineDoc Island Film Festival, ένα φεστιβάλ κινηματογράφου που έχει στόχο την προβολή ντοκιμαντέρ και ταινιών μυθοπλασίας στη νησιωτική Ελλάδα κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου.

Το CinePortokalia προβάλλει ταινίες στον Καραβά, στην φιλόξενη αυλή της Γεωπονικής Σχολής.

Η προβολή ξεκινά στις 21:00.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

thirteen − six =