prodosia-tou-pinter

Ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου θα ανέβαζαν στο θέατρο Βρετάνια την «Προδοσία» του Χάρολντ Πίντερ. Το γραφείο Τύπου του Λάκη Λαζόπουλου, όμως, ανακοίνωσε πως για προσωπικούς λόγους ο ηθοποιός δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος στην προγραμματισμένη για τον Οκτώβριο παράσταση σε σκηνοθεσία Αιμίλιου Χειλάκη.

«Ο Λάκης Λαζόπουλος δυστυχώς δεν θα καταφέρει να συμμετάσχει στην παράσταση “Προδοσία”, του Χάρολντ Πίντερ για προσωπικούς λόγους. Ζητά συγγνώμη από το κοινό, από τον χρόνια παραγωγό του, Κάρολο Παυλάκη και τους εξαιρετικούς συνεργάτες του, Αιμίλιο Χειλάκη και Αθηνά Μαξίμου», αναφέρει η ανακοίνωση.

Πρόσφατα ο Λάκης Λαζόπουλος πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του και όπως είχε αναφέρει ο ίδιος: «… έκανα εξετάσεις και προέκυψε ότι είχα ένα εμβολικό επεισόδιο. Ήταν ένας μικρός θρόμβος, που όμως διαλύθηκε εν τη γενέσει του. Οι πρώτες εξετάσεις δε βρήκαν από πού προέρχεται. Δεν έδειξαν κάτι παθολογικό. Ο εργαστηριακός έλεγχος βγήκε καθαρός. Απομένουν κάποιες εξετάσεις για να αποκλειστούν όλα τα ενδεχόμενα προέλευση». Πριν από το περιστατικό ο Λάκης Λαζόπουλος παραδέχεται πως είχε έντονο στρες.

«Μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer στις 4 Ιουνίου ένιωσα μια πραγματική διάλυση του οργανισμού μου, που ήταν φυσιολογική και αναμενόμενη. Ακόμα δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτή η σπάνια παρενέργεια με κυνηγάει εμένα προσωπικά, αλλά εκτιμώ ότι μπορεί να είναι στις παρενέργειες του εμβολίου.

Σίγουρα εγώ είχα το υπόβαθρο και όχι κάποιο υποκείμενο νόσημα ή παθολογία γιατί δε βρέθηκε τίποτα από αυτά. Πιθανόν το εμβόλιο να ενεργοποίησε κάποιον μηχανισμό για να πυροδοτηθεί η θρόμβωση» υπογράμμισε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Σημειώνεται πώς οι γιατροί συνέστησαν στον Λάκη Λαζόπουλο να ξεκουραστεί τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβριο, έτσι η προγραμματισμένη περιοδεία της παράστασης «Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη» ακυρώθηκε.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

eighteen + fourteen =