νεκροί

Μεγάλη κινητοποίηση στο κέντρο της Βιέννης όπου μετά την επίθεση σε συναγωγή σημειώνονται επιθέσεις σε διάφορα σημεία στην πόλη και η αστυνομία καλεί τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους και να μην κυκλοφορούν. Όπως αναφέρει η αυστριακή εφημερίδα Kronen Zeitung. Την ίδια ώρα σύμφωνα με τον Florian Klenk, αρχισυντάκτη της αυστριακής εφημερίδας Falter, ο οποίος επικαλείται το ΥΠΕΣ, υπάρχει ένας νεκρός και αρκετοί τραυματίες.

Η επίθεση φέρεται να πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα, ενώ οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για πυροβολισμούς.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για πυροβολισμούς σε συναγωγή, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν 7 νεκροί, χωρίς να διευκρινίζεται εάν μεταξύ αυτών είναι και δράστες της επίθεσης.

Η αυστριακή εφημερίδα σημειώνει ότι η εσωτερική υπηρεσία ασφαλείας της κοινότητας Ισραηλινών στην Αυστρία, έχει δώσει εντολή σε όλους τους Εβραίους πολίτες να μην εγκαταλείψουν τα διαμερίσματα ή τα σπίτια τους.

Στη δίνη του … τρόμου! Αναφορές για ανταλλαγή πυρών κοντά σε Συναγωγή με αρκετούς τραυματίες και νεκρό.

Τα τοπικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για τρομοκρατική επίθεση, με την αυστριακή εφημερίδα Falter, η οποία επικαλείται το ΥΠΕΣ, υπάρχει ένας νεκρός και αρκετοί τραυματίες. «Τρομοκρατικό χτύπημα στη συναγωγή της Βιέννης. Ένας νεκρός, πολλοί τραυματίες» γράφει ο ίδιος μέσω Twitter.

Άλλα τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν πως η επίθεση έγινε στο δρόμο όπου βρίσκεται η μεγαλύτερη συναγωγή της πόλης, χωρίς ωστόσο να είναι ξεκάθαρο αν η επίθεση είχε ως στόχο τη συναγωγή ή όχι, παρά τα όσα έγιναν γνωστά στην αρχή.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα krone, σημειώθηκαν αρκετοί πυροβολισμοί, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης πυροδότησε εκρηκτικό μηχανισμό, τον οποίο έφερε επάνω του. Σύμφωνα πάντα με την εν λόγω ιστοσελίδα, υπάρχουν κι άλλοι δράστες, οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή.

Μάλιστα η ίδια εφημερίδα δημοσιεύει βίντεο, όπου ισχυρίζεται ότι είναι από τη στιγμή των πυροβολισμών. Ήδη τα social media έχουν γεμίσει με βίντεο από την περιοχή, όπου -όπως είναι λογικό- επικρατεί πανικός.

Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν τουλάχιστον έναν αστυνομικό να έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η εσωτερική υπηρεσία ασφαλείας της κοινότητας Ισραηλινών στην Αυστρία, έχει δώσει εντολή σε όλους τους Εβραίους πολίτες να μην εγκαταλείψουν τα διαμερίσματα ή τα σπίτια τους.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

nineteen − 11 =