Την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πειραιώς που απαλλάσσει τον εφοπλιστή Πάνο Λασκαρίδη για τις κατηγορίες περί παράβασης υποχρέωσης δήλωσης μνημείου και φθοράς μνημείου, σχολιάζει με ανάρτησή του στο Facebook ο Δήμαρχος Κυθήρων Ευστράτιος Χαρχαλάκης. Διαβάστε παρακάτω:

«Με το με αρ. 432/2023 ομόφωνο απαλλακτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πειραιώς, το οποίο εκδόθηκε στις 29-05-2023, ο Εθνικός Ευεργέτης κ. Πάνος Λασκαρίδης, ΑΠΗΛΛΑΓΗ ΟΜΟΦΩΝΩΣ των κατηγοριών, σχετικά με την υπόθεση της ανέλκυσης κανονιού στα Αντικύθηρα, τον Αύγουστο του 2020.

Όσοι με έστησαν στον τοίχο ως δήθεν “συνένοχο σε αρχαιοκαπηλεία” και διέσπειραν σωρεία συκοφαντικών δημοσιευμάτων εις βάρος μου στον τοπικό και εθνικό τύπο, αισθάνονται την ανάγκη να ζητήσουν έστω μία τυπική συγνώμη;
Πάντως να μην ανησυχούν! Όσο και αν με χαρακτηρίζουν ως δικομανή, εγώ δεν πρόκειται να κάνω αγωγή σε κανέναν τους…

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ θερμά τον κ. Πάνο Λασκαρίδη για τις αναρίθμητες ευεργεσίες του στις Ένοπλες Δυνάμεις και το Ελληνικό Έθνος!»

 

blank

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. αναρίθμητες ευεργεσίες του στις Ένοπλες Δυνάμεις και το Ελληνικό Έθνος!» Ετσι ειναι Μωυση εναν ( ευεργετη ) που – «Η ναυτιλία δεν χρειάζεται την κυβέρνηση, το υπουργείο και τον πρωθυπουργό. Έχουν χεσμένο τον πρωθυπουργό»… δεν τον βαζεις φυλακη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

five × 3 =