epistrofi-xardalia

Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πάρει την απόφασή του. Δεν θα στηρίξει τον Γιώργο Πατούλη.

Ο υφυπουργός Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς είναι το πρόσωπο που προκρίνεται από τη ΝΔ για την Περιφέρεια Αττικής. Ανάλογη συζήτηση είχε γίνει με τον πρωθυπουργό πριν από αρκετούς μήνες .

Στο μεταξύ, ο νυν περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, φέρεται να ξεκαθαρίζει , πως συνεχίζει την προσπάθεια του , στην προκειμένη περίπτωση, ως “αντάρτης”, η κατά κάποιους, ως …”χορευτής αντάρτης”.

Πάντως διεφάνη ξεκάθαρα, ότι οι κινήσεις του “χορευτή” Πατουλη δεν συνάδουν με το ύφος της πολιτικής κουλτούρας Μητσοτάκη .

Αντίθετα ο τρόπος που πολιτεύτηκε ο Νίκος Χαρδαλιας είναι ο πιο ενδεδειγμενος για την πολιτική της κυβέρνησης και στην αρχή της νέας τετραετίας

Εντωμεταξύ χθες πέρασε την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, ωστόσο ο ίδιος το μεσημέρι της Κυριακής ανακοίνωσε ότι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφιος για την ίδια θέση, στη δημαρχία της Γλυφάδας.

Σύμφωνα λοιπόν με όλες τις πληροφορίες, ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής θα είναι ο Νίκος Χαρδαλιάς, νυν υφυπουργός Έθνικης Άμυνας, ο οποίος διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση, αφού είχε διατελέσει επί σειρά ετών δήμαρχος Βύρωνα.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

one + twenty =