Πρόταση μομφής: Δεύτερη μέρα στη Βουλή

Συνεχίζεται για 2η ημέρα η συζήτηση στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης

Συνεχίζεται για 2η ημέρα στη Βουλή η συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, που υπέβαλε την Πέμπτη, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, με το σκεπτικό ότι «μέσα σε μια συγκυρία διαδοχικών κρίσεων (πανδημία, ακρίβεια, διαχείριση κακοκαιρίας) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του αποδεικνύονται αναποτελεσματικοί και επικίνδυνοι για τη χώρα».

Πλην των υπουργών- έχουν γραφτεί να μιλήσουν 220 βουλευτές: 108 από τη ΝΔ, 70 από τον ΣΥΡΙΖΑ, 17 από το Κίνημα Αλλαγής, 12 από το ΚΚΕ, 5 από την Ελληνική Λύση, 6 από το ΜέΡΑ25 και οι 3 ανεξάρτητοι.

Η συζήτηση αναμένεται να ολοκληρωθεί περί τις 8:00 το βράδυ της Κυριακής, με ονομαστική ψηφοφορία. Για να γίνει δεκτή η πρόταση δυσπιστίας πρέπει να εγκριθεί από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, ενώ δεν μπορεί να υποβληθεί νέα πρόταση πριν περάσει εξάμηνο.

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Απαγόρευση πρόσβασης στην παραλία Λυκοδήμου για λόγους ασφαλείας

Ανακοινώνεται ότι η πρόσβαση και παραμονή λουομένων και πολιτών...

Αγώνες επίδειξης και αυλαία για την Ακαδημία Κολύμβησης του ΝΑΟΚ στο Καψάλι

Με αγώνες επίδειξης ολοκληρώνεται ο φετινός κύκλος μαθημάτων της...

Αρχιερατικό Μνημόσυνο για τον Νικόλαο Τριφύλλη και τους Ευεργέτες των Κυθήρων στον Ποταμό

Αρχιερατικό Μνημόσυνο στη μνήμη του Μεγάλου Ευεργέτη της νήσου,...

Η «Αριστεία» των Αχρήστων

Μπαίνοντας στον τελευταίο μήνα της τουριστική σεζόν και τα...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img