Προσοχή! Μεγάλη επικινδυνότητα για τα αυτοκίνητα στον δρόμο προς Φελωτή

Αρκετά περιστατικά με αυτοκίνητα που έχουν υποστεί ζημιές από το προβληματικό οδόστρωμα έχουν καταγραφεί ενώ σε κανένα σημείο του δρόμου δεν υπάρχει κάποια πινακίδα προειδοποίησης προς τους οδηγούς.

Την ανάγκη άμεσης τοποθέτησης προειδοποιητικής πινακίδας στον δρόμο προς Φελωτή, υπογραμμίζει, με ανάρτησή του, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, ειδάλλως ο δρόμος πρέπει να κλείσει.

Στο αγωνιώδες μήνυμά του στο facebook, ο κος Παπαδόπουλος υπογραμμίζει την ανάγκη ευαισθητοποίησης των αρμοδίων, καθώς, όπως λέει, πολλά αυτοκίνητα «έχουν σπάσει» στην προσπάθειά τους να διασχίσουν τον δρόμο προς την παραλία.

Σε επικοινωνία του Kythera.News με τον Δήμο, ο Αντιδήμαρχος, κος Γιώργος Κομηνός τόνισε πως εντός των προσεχών ημερών θα μπει σήμα που θα δείχνει ότι ο δρόμος είναι προσβάσιμος μόνο από οχήματα με κίνηση στους 4 τροχούς (4X4).

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

AQUA JEWEL: Νέα τροποποίηση δρομολογίου για αύριο, Πέμπτη

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών και λόγω δυσμενών...

Θεία Λειτουργία στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Μυρτιδιώτισσας

Η Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων και Αντικυθήρων κάνει γνωστό...

Φύγαμε με Aegean: Οργανώστε την πρώτη καλοκαιρινή σας απόδραση με έκπτωση έως -30%!

Το καλοκαίρι ξεκινά επίσημα με την υπογραφή της Aegean....

Από την ιστορική ευκαιρία στην ιστορική απάτη: Το φιάσκο των ευρωπαϊκών πόρων

Η εικόνα της «επιτυχίας» που φιλοτεχνεί η κυβέρνηση γύρω...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img