Χειροπέδες στο διευθυντή Γυμνασίου στο Αιγίνιο Πιερίας  πέρασαν πέντε αρνητές του κορονοϊού, μέλη της αυτοαποκαλούμενης «Συνταγματικής Αστυνομίας». Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 7:30 το πρωί την ώρα που έφταναν τα παιδιά στο σχολείο. Όταν ο καθηγητής του Γυμνασίου πήγε να εισέλθει στο κτήριο, πέντε άτομα τον πλησίασαν, τον προπηλάκισαν, και αφού τον αποκάλεσαν προδότη, του πέρασαν χειροπέδες και τον έβαλαν στο αυτοκίνητο, παραδίδοντάς τον λίγα λεπτά αργότερα στο ΑΤ της περιοχής.

Σε κατάσταση σοκ, ο διευθυντής του σχολείου μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής ενώ τα πέντε άτομα συνελήφθησαν στο αστυνομικό τμήμα και αναμένεται να οδηγηθούν με τη διαδικασία του αυτοφώρου στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, πρόθεση της αυτοαποκαλούμενης «Συνταγματικής Αστυνομίας» ήταν να «συλλάβει» και τον Λυκειάρχη. Όπως ανέφεραν στο ethnos.gr πηγές από το σχολείο, τα παιδιά πηγαίνουν κανονικά στο σχολείο, δεν υπάρχει διαρροή και τα άτομα αυτά είναι εξωσχολικά, από την γύρω περιοχή. Αρκετές ήταν οι ενοχλήσεις στο συγκεκριμένο σχολείο όλο το προηγούμενο  διάστημα από την συγκεκριμένη ομάδα.

Ειδικότερα, οι διευθυντές του Γυμνασίου και του Λυκείου έλαβαν στις 24 Νοεμβρίου μέσω ενός δικαστικού επιμελητή ένα έγγραφο που σημείωνε πως τα σχολεία επιτάσσονται στο όνομα των «Αυτόχθονων Ελλήνων». Οι διοικήσεις του σχολικού συγκροτήματος αλλά και οι καθηγητές βρέθηκαν για ακόμα μία φορά προ εκπλήξεως. Συνεχώς, άλλωστε, οι συγκεκριμένες ομάδες κάνουν διαδικτυακά καλέσματα αλλά και διά ζώσης συγκεντρώσεις με σκοπό να θέσουν σε εφαρμογή τα σχέδιά τους.

Μάλιστα, το γεγονός πως το σχολείο τηρεί, ως οφείλει, τα υγειονομικά πρωτόκολλα και δεν αφήνει μαθητές να εισέρχονται χωρίς μάσκα και self test στο σχολικό συγκρότημα, αποτελεί μία συνεχή αφορμή για τη συγκεκριμένη ομάδα προκειμένου να επιδεικνύει τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

six + 13 =