Μια φρικτή υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης στα Πετράλωνα αποκαλύφτηκε μετά από μήνυση 22χρονης κοπέλας. Σύμφωνα με την καταγγελία της 22χρονης ο πατέρας τους βίαζε αυτή και τα δυο αδέρφια της, το ένα ανήλικο ακόμα σήμερα, μπροστά στη μητέρα τους που σιωπούσε, κατά της οποίας έχουν υποβάλλει και μήνυση. Μάλιστα, ο πατέρας διοργάνωνε και πάρτι κακοποίησης.

Σύμφωνα με τη Δήμητρα Πλαστήρα, δικηγόρο των τριών αδερφών, που μίλησε στο OPEN, αίσθηση προκαλεί το γεγονός, ότι η πρώτη καταγγελία έγινε το 2017, από το ανήλικο τότε αγόρι, στην εισαγγελία ανηλίκων, αλλά ακόμη δεν έχει τελεσιδικήσει η υπόθεση, αφήνοντας χρόνια τα παιδιά στην επιμέλεια των κακοποιητικών γονιών τους.

Οργάνωνε πάρτι-κακοποίησης

«Ο πατέρας διοργάνωνε πάρτι όπου φίλοι του πατέρα βίαζαν με τη σειρά τους το παιδί», είπε  η δικηγόρος της 22χρονης πλέον κόρης της οικογένειας. Μάλιστα τα παιδιά καταγγέλλουν πως στα «πάρτι οργίων συμμετείχε και ένα θείος της οικογένειας». Επιπλέον, καταγγέλλουν ότι πολλές φορές είχαν βιντεοσκοπηθεί, ενώ η μητέρα γνώριζε για όλα αυτά και σιωπούσε.

Εν γνώσει της μητέρας

Στη μήνυση, η 22χρονη σήμερα «Α» και ο 17χρονος αδελφός της, καταγγέλλουν τη μητέρα τους για τη σιωπή και κυρίως για τη συγκάλυψη της σεξουαλικής τους κακοποίησης από τον πατέρα τους. Κακοποίηση που σύμφωνα με τις περιγραφές τους, άρχισε στις ηλικίες του δημοτικού και σταμάτησε όταν η υπόθεση πήρε διαστάσεις από περίοικο εκπαιδευτικό που ήρθε σε επαφή με το τότε επτάχρονο αγόρι και του εκμυστηρεύτηκε τις συνθήκες υπό τις οποίες ζούσε στο σπίτι του.

Ο εκπαιδευτικός που μίλησε με το παιδί

Το κουβάρι των αποκαλύψεων άρχισε να ξετυλίγεται σε μία γειτονιά των Πετραλώνων, όπου ο πατέρας διατηρούσε κατάστημα. Όλοι είχαν παρατηρήσει την περίεργη συμπεριφορά του 7χρονου παιδιού που κυκλοφορούσε στη γειτονιά και έδειχνε μονίμως φοβισμένο.

Η συνάντησή του με έναν εκπαιδευτικό σε ένα από τα καφέ της περιοχής, έγινε η αιτία για να αποκαλυφθούν όσα ακολούθησαν. Ο εκπαιδευτικός πρότεινε στην μητέρα του παιδιού να κάνει δωρεάν μαθήματα στο παιδί και εκείνη το επέτρεψε. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, το παιδί άρχισε να μιλά για τις «συνήθειες» στο σπίτι, όχι όμως υπό τη μορφή καταγγελίας αλλά ως μία κανονική κατάσταση.

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι καταγγελίες στις δικαστικές αίθουσες, θα πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες υποθέσεις ενδοοικογενειακής σεξουαλικής κακοποίησης στη σύγχρονη ιστορία της χώρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

3 + 6 =