«Μουδιασμένη» η κοινωνία παρακολουθεί για άλλο ένα 24ωρο τις εξελίξεις γύρω από τον θάνατο ακόμη μίας γυναίκας. Σήμερα, Τρίτη, έγινε γνωστό πως μία 17χρονη εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Περιστέρι, με τα έως τώρα στοιχεία να «δείχνουν» εγκληματική ενέργεια -κάτι που δεν αποκλείει και εξετάζει και η αστυνομία.

Η νεαρή κοπέλα εντοπίστηκε νεκρή, με αρκετούς μώλωπες στο σώμα της, ωστόσο, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής ώστε να φανούν τα ακριβή αίτια.

Πάντως, ούτε ο ίδιος αποκλείει την εγκληματική ενέργεια, όπως μεταδίδει η Ελευθερία Σπυράκη στο OPEN, ενώ όλες οι έρευνες έχουν στραφεί στον σύντροφο της 17χρονης.

Στη ΓΑΔΑ συγκάτοικοι του συντρόφου της 17χρονης – Πήρε μια βαλίτσα και έφυγε

Την ίδια ώρα, στη ΓΑΔΑ βρίσκονται η μητέρα και η αδερφή του θύματος, οι οποίες και εντόπισαν το νεκρό κορίτσι. Επίσης, εκεί βρίσκονται και κάποιοι συγκάτοικοι του συντρόφου της 17χρονης, ο οποίος δεν έχει εντοπιστεί από τις Αρχές.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις από φίλους και συγκάτοικους, εκείνος επέστρεψε τη Δευτέρα στο διαμέρισμα, πήρε μία βαλίτσα και τους είπε «εγώ φεύγω από το σπίτι», χωρίς να τους διευκρινίσει πού πηγαίνει ή τον λόγο που φεύγει.

Η μαρτυρία φίλης της 17χρονης

Φίλη της 17χρονης δηλώνει ότι τελευταία φορά που την είχε δει ήταν πριν λίγες ημέρες.

«Ήτανε φίλη μου. Είχα καιρό να τη δω. Προχθές ήταν η τελευταία φορά που την είδα. Ήταν σε καλή κατάσταση, μια χαρά, χαρούμενη (…)» δηλώνει η κοπέλα, λέγοντας για τον σύντροφο της 17χρονης πως «τον ήξερα, ήταν μεγαλύτερης ηλικίας (σ.σ. από των κοριτσιών)».

Η κοπέλα, παράλληλα, ανέφερε πως δεν ξέρει ακριβώς πόσο καιρό ήταν μαζί, λέγοντας «ίσως 4-5 μήνες». Σε ερώτηση εάν υπήρχαν καυγάδες, η κοπέλα δήλωσε πως δεν γνώριζε κάτι τέτοιο.

«Φαινόταν ήσυχος άνθρωπος και ούτε ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο» πρόσθεσε αναφορικά με τον σύντροφο της 17χρονης.

Ανθρωποκυνηγητό για τον σύντροφο της 17χρονης – Ερωτηματικά από δήλωση γειτόνισσας

Οι αρμόδιες Αρχές, τώρα, προσπαθούν με ερωτήσεις -και κυρίως στα άτομα που γνωρίζουν τον σύντροφο της 17χρονης- να βρουν πού μπορεί να βρίσκεται.

Την ίδια ώρα, ερωτήματα προκύπτουν από δήλωση γειτόνισσας της 17χρονης που μένει στην ίδια πολυκατοικία για περίπου έναν μήνα.

Η ίδια, σύμφωνα με το OPEN, ανέφερε πως δεν είχε δει ούτε την κοπέλα, ούτε τη μητέρα της ή την 15χρονη αδερφή της.

Τη Δευτέρα, όμως, κάποιος της χτύπησε το θυροτηλέφωνο και της είπε ότι έχει ξεχάσει τα κλειδιά και να του ανοίξει. Εκείνη το έκανε και κάποια στιγμή άκουσε φωνές για λίγα δεύτερα. Ωστόσο, αφού δεν συνεχίστηκαν, κοιμήθηκε και σήμερα το πρωί ήρθε στο «φως» η τραγωδία.

Σημειώνεται ότι εάν προκύψει ότι πρόκειται για γυναικοκτονία, θα είναι η τρίτη μέσα σε λίγα 24ωρα, καθώς έχουν σημειωθεί άλλοι δύο θάνατοι γυναικών σε Ρέθυμνο και Ζάκυνθο. Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις, οι σύζυγοι των γυναικών ομολόγησαν πως τις δολοφόνησαν, με τις λεπτομέρειες να προκαλούν αποτροπιασμό.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

eight + 1 =