Παρ, 05 Δεκ 2025
16.4 C
Cythera

Περιφέρεια: «Ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα Αθλητικών Διοργανώσεων 2021 από την ΠΕ Νήσων.»

«Η Περιφερειακή ενότητα Νήσων στοχεύει στη μετατροπή των νησιών σε κοιτίδες πολιτισμού, προωθώντας μεταξύ άλλων την αθλητική δραστηριότητα», ανέφερε σε σχετικό της μήνυμα, η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, κα. Βασιλική Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη.

Η Περιφέρεια Αττικής, η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων, επιδιώκοντας  τη θεσμοθέτηση αθλητικών γεγονότων και τη δημιουργία αθλητικής παράδοσης στα νησιά της, συνδιοργάνωσε και υλοποίησε για το 2021 τις παρακάτω αθλητικές εκδηλώσεις:

  • Salamina Epic MTB Cup 2021 (Σαλαμίνα)
  • PoroSea 2021 (Πόρος)
  • 3rdTrimoreSwimRun Hydra 2021 (Ύδρα)
  • 10ος Αγώνας Δρόμου “Ιωάννης Καποδίστριας” (Αίγινα)
  • Πρωτάθλημα LaserRDL Aνδρών 2021 (Σαλαμίνα)

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με το 3rd Trimore Swim Run Hydra 2021, το οποίο  πραγματοποιήθηκε στις 21/11/2021 στην Ύδρα, όπου και παρευρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, Βασιλική Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη. Οι αγώνες απευθύνονταν τόσο στο ευρύ κοινό όσο και σε διεθνείς πρωταθλητές, η παρουσία των οποίων έστρεψε το βλέμμα της διεθνούς επικαιρότητας στα νησιά της Αττικής .

Η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, αναφερόμενη στο συνολικό πρόγραμμα αθλητικών διοργανώσεων 2021, δήλωσε: «Η Περιφέρεια Αττικής και ο Περιφερειάρχης κ. Γ.Πατούλης, θα συνεχίσουν να στέκονται αρωγοί σε αθλητικές διοργανώσεις που προάγουν τα αθλητικά ιδεώδη και προσφέρουν δημιουργικές διεξόδους στις τοπικές κοινωνίες. Ο Αθλητικός τουρισμός ως πόλος έλξης των αθλητών θα βοηθήσει ουσιαστικά τα νησιά μας. Η Περιφερειακή ενότητα Νήσων στοχεύει στη μετατροπή των νησιών σε κοιτίδες πολιτισμού, προωθώντας μεταξύ άλλων την αθλητική δραστηριότητα. Μέσα από τη συστηματική διοργάνωση τέτοιων δράσεων, ο πολίτης έρχεται σε επαφή με τον αθλητισμό και τον υγιεινό τρόπο ζωής, αλλά και με το φυσικό πλούτο των νησιών μας. Ο αθλητισμός προάγει την σωματική και ψυχική υγεία των ανθρώπων. Είναι πρώτος στο σχεδιασμό της Περιφέρειας που οραματιζόμαστε. Θα συνεχίσουμε με συνέπεια και οργανωμένα να υποστηρίζουμε εκδηλώσεις που σκοπό έχουν το ευ αγωνίζεσθαι αλλά και την τόνωση της τοπικής οικονομίας. Είμαστε αποφασισμένοι να στηρίξουμε τον κόσμο του αθλητισμού. Περιφέρεια Αττικής -Περιφέρεια Ευεξίας -Πρώτος ο Αθλητισμός.»

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων: Ευχαριστήριο για δωρεά

Η Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων και Αντικυθήρων ευχαριστεί θερμά...
00:01:08

Πλημμυρισμένα σπίτια στη Νέα Πέραμο

Με μεγάλη ένταση συνεχίζεται η κακοκαιρία "BYRON" που πλήττει...
00:08:23

Κακοκαιρία Byron: Πλημμύρισε η Λακωνία

Στιγμές αγωνίας ζουν κάτοικοι της Λακωνίας τις τελευταίες ώρες,...

«Ελεύθερα Κύθηρα»: Καυστική παρέμβαση για την ανεπάρκεια της Δημοτικής Αρχής

Η παράταξη «Ελεύθερα Κύθηρα» επανέρχεται με σκληρή κριτική, κάνοντας...

Κακοκαιρία Byron: Κλειστά όλα τα σχολεία της Αττικής την Παρασκευή

Mε απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά και κατόπιν εκτεταμένης διαβούλευσης...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img