Πέμ, 08 Μαΐ 2025
21 C
Cythera

Παρέμβαση Κοτζιά για την στάση της Αριστεράς στην διαγραφή Μπογδάνου

Αιχμηρή παρέμβαση αναφορικά με τη στάση της Αριστεράς στο ζήτημα της διαγραφής του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, πραγματοποιεί ο Νίκος Κοτζιάς.

Ο επικεφαλής του «Πράττω» και πρώην υπουργός των Εξωτερικών, με αναρτήσεις του σε Facebook και Twitter, επισημαίνει πως η αριστερά «Δεν γίνεται οπαδός της μίας ή της άλλης πλευράς» και ότι «έχει δικό της όραμα, στρατηγική και σχέδιο. Δική της πολιτική και κοινωνικές αναφορές. Δεν γίνεται ούτε στήριγμα μιας “καλύτερης δεξιάς”».

«Άλλο ρεαλιστική αριστερά και άλλο συστημικό ακολούθημα», καταλήγει.

«Η αριστερά λαμβάνει υπόψη και αξιοποιεί τις αντιθέσεις στο κυρίαρχο συγκρότημα εξουσίας, καθώς και στα κόμματά του, όπως είναι η ΝΔ. Δεν γίνεται, όμως, οπαδός της μίας ή άλλης πλευράς. Έχει δικό της όραμα, στρατηγική και σχέδιο. Δική της πολιτική και κοινωνικές αναφορές. Δεν γίνεται ούτε στήριγμα μιας “καλύτερης δεξιάς”. Άλλο ρεαλιστική αριστερά και άλλο συστημικό ακολούθημα».

Δημοφιλή Άρθρα

Οι βασικές διαφορές μεταξύ Χριστιανών Ορθοδόξων και Καθολικών

Η Ορθόδοξη Εκκλησία ήταν ενωμένη με τους Καθολικούς μέχρι...

Μήνυμα τιμής και αγώνα από την ΚΟ Κυθήρων του ΚΚ

Σε κλίμα συγκίνησης και αγωνιστικής μνήμης πραγματοποιήθηκε η κατάθεση...

Ευκαιρία εργασίας στον Αυλέμονα Κυθήρων

Αναζητούμε άτομο για εργασία στον τομέα καθαριότητας σε ενοικιαζόμενα...

Ελεύθερα Κύθηρα: Ενημερωτική εκδήλωση για τα όρια οικισμών

Η παράταξη Ελεύθερα Κύθηρα ξεκινά ενημερωτική περιοδεία για τις...
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img