Η Ουκρανία επιβεβαιώνει ότι δολοφόνησε μέλος της διαπραγματευτικής της ομάδας για «προδοσία»

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας, οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας σκότωσαν τον Ντενίς Κιρέεφ, κατά την επιχείρηση σύλληψής του.

Στην επιβεβαίωση της αδιανόητης είδησης που είχε κάνει τον γύρο του κόσμου και αφορούσε τη δολοφονία ενός διαπραγματευτή της Ουκρανίας από την ίδια του τη χώρα, προχώρησε πριν λίγο το υπουργείο Άμυνας της χώρας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας, οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας σκότωσαν τον Ντενίς Κιρέεφ, κατά την επιχείρηση σύλληψής του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαν γίνει νωρίτερα γνωστές, οι μυστικές υπηρεσίες της Ουκρανίας στοχοποίησαν τον έναν εκ των βασικών διαπραγματευτών τους με τη Ρωσία, ύστερα από πληροφορίες που είχαν ότι είχε διαπράξει «εσχάτη προδοσία», αλλά και ότι υπάρχουν καταγεγραμμένες τηλεφωνικές του συνομιλίες.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την επιχείρηση σκοτώθηκαν συνολικά τρία άτομα, όλα υπάλληλοι του υπ. Άμυνας της Ουκρανίας, συμπεριλαμβανομένου του Κιρέεφ.

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Αποκάλυψη «σημαντικών» εγγράφων για τα… UFO προαναγγέλλει ο Τραμπ

«Βρήκαμε πολλά, πολύ ενδιαφέροντα έγγραφα, οφείλω να πω, και...

Όλοι Μαζί: Τι εγκαθίσταται δίπλα στα σπίτια μας; Ερωτήματα για τα αντλιοστάσια

Στο μικροσκόπιο της δημοτικής παράταξης «Όλοι Μαζί, Κύθηρα -...

Δέκα χρόνια κλείνει το Hania.News του «δικού μας» Γιώργου Γεωργακάκη

Η σημερινή ημέρα (18 Απριλίου 2026) αποτελεί ένα σπουδαίο...

Στην τελική ευθεία ο διαγωνισμός για τις τετραετείς άγονες γραμμές στην ακτοπλοϊα

Σε τροχιά υλοποίησης εισέρχεται ο διαγωνισμός για τις τετραετείς...

Η Τεχεράνη κλείνει εκ νέου τα Στενά του Ορμούζ ως απάντηση στον αμερικανικό αποκλεισμό

Το Ιράν ανακοίνωσε σήμερα πως επαναφέρει «τον αυστηρό έλεγχο»...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img